Ivana Peters i Gordana-Goca Tržan: Kad je bilo najteže, bile smo tu jedna za drugu


Šta danas zamerate jedna drugoj?

Ivana: I sebi i njoj zameram inertnost kad je u pitanju druženje. Krivo mi je što se ne viđamo češće, pogotovo sad kad se i naše kćerke druže. Ipak, možda je veća krivica na meni jer treba mnogo da me ubeđuju da bih izašla napolje.
Goca: A i kad je konačno ubedimo, zna da se razboli u poslednjem trenutku. Šalim se, ono što ja Ivani zameram, pored toga što nekad nema vremena da se vidimo, jeste to što nije do kraja iskoristila svoj raskošan talenat. Mislim da je mogla da postigne svetski uspeh. Ona je jedina pevačica sa ovih prostora koja je to mogla jer je posedovala vanserijski glas. Ima ga i dalje, ali kad ste mlađi, imate više energije i volje za stvaranje. Zameram joj to što je mogla da bude veoma bogata žena. Sad je bogata na jedan drugi način, ali i osuđena na balkansko tržište.

Da li ste joj to govorili i ranije, u bendu?

Ivana: Pričala mi je to stalno.
Goca: Sigurno da jesam, ali mislim da ona tek sad to shvata. Njen usud je isti kao i kod svih talentovanih ljudi, a to je da su izuzetno lenji. Igraju isključivo na taj svoj talenat, ne shvatajući da uz njega mora da dođe i mnogo rada, odricanja, upornosti. A Ivana je jedna komotna Lavica, uvek je volela da se sunča.

Želite li da snimite duet?

Goca: To je odavno u planu, ali bismo volele da i momci iz benda budu sa nama. Oni se ne bi ljutili da to uradimo same, ali mislim da nije moralno da se to realizuje bez njih.
Ivana: Pokojni Boris Trivan nas je često nagovarao da to uradimo i sećam se da nas je jednom zvao na ručak zbog toga. Tad smo se dogovorile da će se duet definitivno desiti. Izgleda da je potreban neko treći da pogura stvari.

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/Jelena Milinčić
Foto: Andreja Damnjanović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi