Ivana Maksimović Anđušić: Sve se završilo dobro i kako treba


Strelkinja se porodila pre zakazanog termina i na svet donela lepu i živahnu bebu, a tata, košarkaš Danilo Anđušić, nije prisustvovao dolasku naslednika kako je planirao

Srpska reprezentativka u streljaštvu Ivana Maksimović Anđušić (28) porodila se 8. novembra i na svet donela sina. Mališan je malo poranio, a sve se, kako je objasnio tata, poznati košarkaš Danilo Anđušić (27), koji je ranije planirao da prisustvuje porođaju, dogodilo iznenada.

Presrećni roditelji: Porodila se Ivana Maksimović Anđušić, ponosni tata slavi (foto)

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) дана

– Otišli smo na regularnu kontrolu i lekari su odlučili da je odmah porode. Bio sam u šoku od prvog trenutka, ali se sve završilo dobro i kako treba – rekao je Danilo, koji je rođenje naslednika proslavio s porodicom i prijateljima.

Ivana Maksimović Anđušić i Danilo Anđušić: Zajedno prolazimo kroz trudnoću i odbrojavamo dane do rođenja našeg sina

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) дана

NA VISINI ZADATKA

S obzirom na to da su se i majka i beba osećale odlično, ubrzo su izašli iz bolnice. U jednom od prethodnih intervjua Gloriji Ivana je govorila sa kakvim su se strahovima suočavali tokom trudnoće, kao i o tome kakvi će biti roditelji.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) дана

Ivana Maksimović: Istina je, čekam bebu

– Trudnoća i rođenje deteta nose najveću odgovornost. Sve kroz šta sam u životu prošla ne može se meriti sa ovim osećajem i onim koji će tek doći. Svesna sam kako je roditeljstvo velika stvar i da ćemo uskoro biti odgovorni za još jedno biće. Zato hoću da budem na visini zadatka. I plašim se, ali Danilo je taj koji drži ravnotežu, uliva sigurnost. Stalno mi govori kako ćemo mi sve to da organizujemo u hodu, lagano, da ne brinem. Na ruku nam ide što u okruženju imamo mnogo prijatelja sa malom decom, pa će nam i njihova iskustva pomoći. Da postoji neka škola roditeljstva, verovatno bismo svi bili najbolje mame i tate. Zapravo sve treba raditi po sopstvenom osećaju, znati šta se može, a šta ne – ubeđena je Ivana.

Autor: Gloria magazin/ Tanja Nikolić
Foto: Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi