Ivana Maksimović Anđušić i Danilo Anđušić: Sin je kruna naše ljubavi


Dok s nestrpljenjem očekuju rođenje prvog deteta, uspešna strelkinja koja uvek obraduje naciju medaljama s najvećih takmičenja i njen suprug, košarkaš, odlučili su da se ne razdvajaju ni u sali za porođaje uvereni kako treba da podele sve najlepše događaje u životu

Olimpijska vicešampionka u streljaštvu Ivana Maksimović Anđušić (28) i njen suprug, košarkaš Danilo Anđušić (27), očekuju rođenje prvog deteta. Nedavno su na redovnoj kontroli ultrazvukom saznali da će dobiti sina. Termin kad bi njihov naslednik trebalo da stigne je kraj jeseni, a presrećni roditelji se nadaju da će i tata prisustvovati tom veličanstvenom činu. Buduća mama se detaljno informisala o svemu što je čeka na porođaju, i ako sve bude išlo po planu, porodiće se prirodnim putem. Dolasku Anđušića juniora raduju se i njihovi najbliži, bake, deke, stričevi i ujaci, a Danilo je već smislio gde će pazariti mini dres i džordanke u kojima će mu sin izgledati kao pravi šmeker.

Danilo, hoćete li prisustvovati porođaju?

Saigrači iz ruskog kluba Uniks u kome sam igrao prošle sezone, a koji su već postali očevi, savetovali su me da to ni slučajno ne propustim jer, kako tvrde, nema ničeg što se može uporediti sa trenutkom kad vaše dete dolazi na svet.

Ostatak intervjua sa bračnim parom Anđušić pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 9. jula!

Autor: Gloria magazin/ Zorica Zarić
Foto: Gloria magazin/ Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi