Ivana Jordan: Uprkos razočaranjima i padovima, spremna sam da idem dalje


Pevačica Ivana Jordan (40) važi za veoma povučenu osobu i izuzetno retko priča o svom privatnom životu. Kada se prošlog leta nakon pet godina braka razvela od Dušana Antonijevića (42) sa kojim ima sina Vuka, pevačica je otkrila da iza ovakve odluke ne stoji nikakv skandalozan razlog vredan čaršijskog ogovaranja.

– Desio nam se sukob karaktera – ispričala je Ivana u intimnoj ispovesti za “Gloriju” – Više puta smo zrelo razgovarali o svemu, ništa nismo prelamali preko kolena. Možda smo u jednom trenutku oboje izgubili želju da se menjamo i budemo drugačiji zbog onog drugog, pa je najbolje rešenje bilo da se rastanemo.

Ali, budući da im je oboma sin Vuk prioritet, Ivana i Dušan su sada, otkad ne žive zajedno, ponovo dobri prijatelji.

Iako je njen brak doživeo krah, nepopravljivo romantična Ivana je spremna za nove “lekcije” i ljubavi, pa tako svima, i ženama i muškarcima, koji su u vezi savetuje da daju sve od sebe da ona uspe.

– Uvek sam bila u oblacima, i to je osobina koja mi s jedne strane komplikuje život, a sa druge ga olakšava, omogućava da savladam prepreke i idem dalje, uprkos razočaranjima i padovima. Ne živim ja u bajci, nisam ni nezrela, samo sam možda svesnija kako se neki ljudi izgube u normama koje su sami sebi zacrtali iz ko zna kojih razloga, ili su im one nametnute od društva. U tom lavirinitu se zatvore, a tako izgube mogućnost da budu srećni i usreće ljude oko sebe. Zato je dobro biti otvoren, ostati dete, jer deca, za razliku od odraslih, uvek imaju rešenje za sve. Takođe, posle ovog bračnog iskustva tvrdim da je u redu menjati svoje loše navike kad sa nekim započneš vezu. To sam i radila. Ali, apsolutno je pogrešno očekivati da će se neko promeniti zbog tebe, a još više je pogrešno menjati svoju suštinu. Samo je pitanje dana kad će upravo to postati razlog nezadovoljstva, iz kojeg se rađaju prepirke, svađe, i to je početak kraja. S druge strane, treba dati sve od sebe, pokušati ići i preko svojih granica, preći preko sopstvenih principa da bi zajednica opstala. Ako i pored toga dođe do kraha, bar ćeš sutra mirno spavati.

Autor: Gloria magazin/Zorica Zarić
Foto: Gloria magazin/Jelena Jovanov, privatna arhiva
Podelite sa prijateljima:
Tagovi