Ivan Paunić i Milica Jelić: Venčanje iz trećeg pokušaja


Košarkaš Ivan Paunić i manekenka Milica Jelić dva puta su odlagali ceremoniju sklapanja crkvenog braka, ali sigurni su da će se krajem juna najzad dobro zabaviti i izigrati na svom svadbenom veselju kom će prisustvovati i njihov šesnaestomesečni sin Luka

Košarkaš Ivan Paunić (32) i manekenka Milica Jelić (29) zakazali su crkveno venčanje. Zakleće se na vernost pred Bogom u kripti Hrama Svetog Save 23. juna, a svadbeno veselje biće održano u luksuznom beogradskom hotelu. Oboje s nestrpljenjem čekaju taj dan, biće to, kako kažu, kruna njihove ljubavi, koja je već krunisana šesnaestomesečnim sinčićem Lukom.

Imali smo građansko venčanje u junu 2017. godine, samo sa kumovima – priča Ivan. – Tada sam igrao u Španiji, a kako Milica kao moja verenica nije mogla da dobije boravišnu vizu, odlučili smo da se venčamo. Iako smo priželjkivali veliko veselje na kome bismo okupili rodbinu i prijatelje iz čitavog sveta da se zajedno proveselimo, u tom trenutku to nismo mogli da ostvarimo. Ta želja će nam se napokon ostvariti.

Nastavak intervjua sa Ivanom Paunićem i njegovom suprugom pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 27. maja!

Autor: Gloria magazin/ Tanja Nikolić
Foto: Jakov Simović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi