Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević: Porodica ne sme da trpi zbog posla


Iako oboje mnogo rade, pevačica Jelena Tomašević Bosiljčić (34) i glumac Ivan Bosiljčić (39), ne dozvoljavaju da predugo budu razdvojeni. Ivan poslednjih godina uspešno gradi karijeru i u Rusiji, a Jelena je na to posebno ponosna.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Ljubav nas pokreće

– Ispostavilo se da njegovo poznavanje ruskog jezika i ljubav prema njihovoj kulturu i te kako imaju smisla. Često  snima u Moskvi, trenutno je angažovan na jednom zanimljivom istorijskom projektu. Veoma sam srećna zbog njega jer ispunjava svoj san i van granica naše zemlje. Premda najbolje funkcionišemo kada smo zajedno, naučila sam da se sama s Ninom odlično organizujem i da sve bude kako treba. Najlepše nam je kad tata za svoje slobodne dane iznenada dođe u Beograd.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Deset godina ljubavi kao odgovor na izazov (foto)

Ivanu veoma godi što Rusi imaju sluha za porodične odnose.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević: Proslava Božića u skladu sa tradicijom (foto)

– Ukoliko poslovni projekat zahteva da od porodice budem odvojen više od mesec, odbijam ulogu. Prihvatam samo one gde mogu da se posle dve-tri nedelje snimanja vratim u Beograd kako bih bio sa Jelenom i Ninom. Nemam velike ambicije kad je u pitanju rusko tržište, prioritet su mi neke druge stvari, ali da sam mlađi i da nemam porodicu, sigurno bih više provodio na severu Evrope. Ovako ništa ne radim stihijski, dobro planiram svoje vreme, jer moje cure su mi na prvom mestu. Što se tiče posla, za susret sa ruskim umetnicima mora se biti ozbiljno spreman. Naredne godine očekuje me jedan veliki projekat i mnogo sam srećan što posle nekoliko snimanja koja sam furiozno radio ovaj put imam dovoljno vremena da se dobro pripremim. Takvi profesionalni izazovi me veoma motivišu, mnogo mi prijaju, grade mi fizičku i duhovnu vitalnost, unose u moj život svežinu. A najzanimljivije je što svaki susret i boravak u Rusiji utvrđuje ljubav prema mojoj zemlji i mom narodu, odande se uvek vratim s duplo jačom ljubavlju prema Srbiji.

Autor: Gloria magazin/ Tanja Nikolić
Foto: Miloš Nadaždin, Jelena Jovanov, ATA images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi