Ispovest Teodore Kunić nakon razvoda: Mama je znala da Franc nije pravi čovek za mene


Kćerka Suzane Mančić, pevačica Teodora Kunić u prvoj ispovesti posle razvoda od austrijskog biznismena otkriva šta je dovelo do bračnog brodoloma i da je posle nekoliko meseci ranjivosti uspela da se izvuče iz krize

Kćerka Suzane Mančić, pevačica Teodora Kunić (26) posle razvoda od dvadesetak godina starijeg austrijskog biznismena Franca, s kojim je u braku provela godinu i po dana, otkriva kako su joj tokom života u Beču i San Francisku nedostajali porodica, prijatelji i Srbija. Ljubav, koja je trajala četiri i po godine i krunisana je venčanjem u Las Vegasu, ugasila se, a Teodora je, kad je shvatila da supruga ne vidi kao oca svoje dece, prelomila i odlučila da napusti tu bračnu zajednicu.

– Ne volim da odugovlačim. Kad sam spoznala da naš brak nije ono što želim i što tražim, nisam htela da uzaludno trošim svoje i njegovo vreme. Temperamentna sam i strastvena osoba, ponekad i pomalo nagla, ali ovu odluku nisam donela olako. Živeli smo na relaciji San Francisko-Beč i u jednom trenutku mi je zasmetao takav način života, jer sam bila apsolutno posvećena suprugu. Dve-tri godine mi je to prijalo, ali na kraju sam shvatila da me to ne ispunjava i da neću biti srećna, tim pre što sam bila daleko od porodice i prijatelja. Razvela sam se i vratila u Srbiju.

Suzanina starija kćerka ne krije da majka nikad nije potpuno podržala njen izbor bračnog partnera.

– Mama je bila srećna kad sam joj rekla da želim da se razvedem i odmah mi je poručila da ne brinem. Na početku Francove i moje veze, a upoznali smo se na letovanju u Grčkoj, dala mi je do znanja da on nije pravi čovek za mene. Naši roditelji često bolje vide neke stvari od nas, međutim, to je bio moj izbor i ona se prema njemu ophodila s poštovanjem. Nisam dozvoljavala da mi se iko meša u odluke, jer sam i ja takva, poštujem svačije životne izbore.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2
Autor: Gloria magazin/Tanja Nikolić
Foto: Jakov Simović Copyright by Gloria, Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi