Indira Levak jasno poručila: Kolonija to sam ja!

Hrvatska pevačica preponatljivog glasa i nepresušne energije ovih dana promoviše svoju novu pesmu „Čudo“ i spot koji je za nju uradila, a koja je najava njenog novog albuma koji će izaći početkom naredne godine.

Sve je spremno, ali zbog korone malo pomeramo planove pa očekujem da će album biti spreman početkom naredne godine. „Čudo“ je jedna zarazna pesma, ima pamtljiv refren i želela sam da to bude pesma koja će sve naterati da plešu. Danas nam zaista i trebaju čuda. Sada je vreme više da se muzika sluša nego da se pleše, ali biće i toga, samo još malo strpljenja – rekla je Indira u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

Pevačica je istakla i da je ona autor većine tekstova, a da je ceo tim sa kojim radi novi album kreativan i da se odlično razumeju, te da veruje da uspeh neće izostati.


Mnogi me i dalje poistovećuju sa Kolonijom ali to je i normalno. Kolonija – to sam ja. Nakon 20 godina u toj grupi to je potpuno normalno. Tu su i upamtili moj specifičan glas, „peskovit“, i moju energiju. Na nastupima pevam i moje pesme ali naravno i najveće hitove Kolonije. Drago mi je da sam i solo uspela da ostavim trag, bila sam nominovana i za nagradu Porin koja je u Hrvatskoj najznačajnija – istakla je s ponosom Indira.

Indira je rekla i da se nada da će uskoro doći u Beograd i da će konačno održati koncert za našu publiku.

Kad god ugovorimo koncert u Beogradu, nešto se izjalovi. Mislim da je potrebno samo još malo strpljenja, svi pratimo situaciju svakog dana i ja jedva čekam da se vratim na binu. Zamišljam stalno leto i kako kada stanem na pozornicu neću sići s nje sedam sati! Neće moći da me skinu – s širokim osmehom najavila je Indira.

Autor: Gloria.rs
Foto: Instagram prntscr, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi