Ijan Ziring se razvodi nakon devet godina braka: Teška srca moram da vam saopštim da smo se Erin i ja razišli

Glumac Ijan Ziring, poznat po ulozi Stiva Sendersa u seriji “Beverli Hils” objavio je da se nakon devet godina braka razvodi od supruge Erin.


Ijan je vest o krahu braka sa javnošću podelio putem Instagram profila.

– Teška srca moram da vam saopštim da smo se Erin i ja razišli. Preopterećenost poslom i pretrpani raspored doveli su nas do toga da se potpuno udaljimo jedno od drugog.

View this post on Instagram

Happy Fathers Day! #dadgoals #father #tribe

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

– Ona je jedna od najneverovatnijih žena koje sam ikada upoznao i najbolja majka našoj deci. Primećujem da mediji traže senzaciju u situaciji koja uopšte nije senzacionalna – napisao je glumac.

– Sve što je napisano o meni je potpuna laž i očigledno namera hejtera da razore naš dobar odnos, da upropaste naš plan da nastavimo da se slažemo, štitimo i vaspitavamo naše ćerke i budemo primer uspešnih roditelja. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom periodu kada smo fokusirani na ono što nam je najvažnije, a to su naše ćerke – dodao je on.

Ijan i Erin venčali su se 2010. godine, a u braku su dobili dve ćerke, Miju i Penu.

View this post on Instagram

It is with a heavy heart that I tell you Erin and I are splitting up. With our hectic work schedules we could not be busier, and over the last few years have grown apart. She is one of the most incredible women I have ever met and the best mom to our kids. It has come to my attention that things are being written and said to sensationalize a situation that is simply not sensational. Any quote attributed to me is completely false and solely meant by haters to undermine our intention to continue to get along, protect and raise our daughters, and be examples of successful co-parents. We ask that you respect our privacy at this difficult time as we focus on what is important to us, our girls. Peace and love, Ian

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/Getty
Podelite sa prijateljima:
Tagovi