Igor Lazić Nigor: Nakon tolikih smrti dragih ljudi, ja sam se možda okamenio

Muzičar Igor Lazić Nigor (47) još ne može da se pomiri sa surovom istinom da više nema njegovog prijatelja Dalibora Andonova Grua. Njih dvojicu spojila je muzika 1996. i s vremenom su postali veoma bliski, drugarstvo je preraslo u prijateljstvo. Mnogo toga prošli su zajedno, odlazili su na Kopaonik da uživaju u snoubordingu, družili se na Adi Bojani, iako Nigor nikad nije vozio kajt, to ga nikad nije privlačilo. 

– Dalibor je bio divan čovek, divna duša. Voleo je život i živeo ga je kao niko drugi, ali nažalost sudbina je htela da ode tako rano, da ostavi porodicu i sve nas, prijatelje, drugove, rodbinu. Ostala je baš velika praznina. Nisu prošle ni tri nedelje otkako ga nema a ja i dalje ne mogu da se pomirim s tim. Smrt mi ne ide uz njega. Teško mi je da shvatim da ga više nikad neću videti, da se nećemo čuti, pošto nije moglo da prođe dva dana a da ne razgovaramo. Svakog dana milion stvari me podseti na njega. Kad vidim padobran, kajt, čak i moju miksetu i plejere kod kuće, ili kad neko spomene Kopaonik, odmah se setim njega. Padnu mi na pamet naša divna druženja.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic) on


Njih dvojica su u junu ove godine kao članovi reprezentacije Srbije bili zajedno u Moskvi na međunarodnom takmičenju “Art fudbal”. Ti dani bili su ispunjeni sa mnogo smeha i radosti. 

– Gru je stalno bio raspoložen i spreman za zezanje. Kad god smo bili zajedno, neprestano smo se smejali. Tamo smo bili i cimeri i uvek orni za šalu. Čitav jedan dan obilazili smo Moskvu i uživali u sitnicama, slikali se na raznim mestima za uspomenu.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2
Autor: Tanja Nikolić
Foto: Dalibor Danilovic/Instagram/Igor Lazić Niggor
Podelite sa prijateljima:
Tagovi