Gordan Kičić: Posle moje “Realne priče”, gledaoci će se smejati ali i plakati

Proteklih godinu i po dana, Gordan Kičić je kao glumac, producent ali i reditelj, radio na ostvarenju „Realna priča“. Film će premijerno biti prikazan 12. novembra u Centru „Sava“, u 20.30.

Film Realna priča je prvi rediteljski poduhvat glumca Gordana Kičića, koji kaže da je film jedna vrsta posvete glumačkoj branši.


– Nas ljudi doživljavaju, kako god nas doživljavaju, kroz, uloge, neke intervjue i tako dalje… Ja sam dao tu jednu drugu stranu i realnu priču kroz jednu duhovitu priču – rekao je, gostujući u Beogradskoj hronici, Gordan Kičić.

Dodaje da očekuje da će, posle projekcije filma, gledaoci plakati ali i da će se smejati pa i doćiveti, kako kaže, katarzu.

View this post on Instagram

Jadranka Radisavljević #realnaprica

A post shared by Nina Jankovic Dicic (@janxnina) on

Realna priča prati glumca Veljka Radisavljevića, koji je imao svoje trenutke slave, ali mu u poslednje vreme baš i ne ide. Imao je svoje velike uloge, a sada snima tek po koju reklamu i radi dečje predstave. Glavnu ulogu tumači sam Kičić.

Nina Janković u filmu igra suprugu glumca, a tu su još Nebojša Cile Ilić, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Vojin Ćetković, Dejan Lutkić, Gorica Popović, Svetozar Cvetković, Nenad Jezdić.

– Pored mene igra Nina Janković, koja je po meni napravila najbolju ulogu do sada, to je jedna zrela uloga – kaže Kičić i dodaje da je svim glumcima zahvalan što su mu se pridružili u radu na filmu.

Realna priča je od 14. novembra na repertoarima bioskopa širom Srbije i regiona.

Autor: Gloria.rs
Foto: ATA Images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi