Goran Bogdan i Jovana Stojiljković: Ljubav ne zna za godine, ni kilometre


Pošto su im se ukrstili životni i umetnički putevi, glumci, Beograđanka Jovana Stojiljković i Zagrepčanin Goran Bogdan otpočeli su pre nekoliko meseci vezu uvereni kako kilometri nisu prepreka za snažne emocije

Da ljubav ne zna za granice, potvrđuje i primer najnovijeg para na našoj, ali i hrvatskoj javnoj sceni. Lepa i talentovana glumica Jovana Stojiljković (27) i njen deset godina stariji kolega Goran Bogdan već nekoliko meseci su u vezi. Pozvali smo Gorana i pitali ga da li je raspoložen da se sa Jovanom slika za Gloriju, a on nam je odovorio: “Naravno da ne”. Takođe, dodao je da nije promenio stav i da i dalje ne želi da priča o privatnom životu i devojci.

Akteri ove ljubavne priče nedavno su i sami potvrdili da među njima postoje jake emocije, kad je Goran iznenadio Jovanu velikim buketom cveća posle premijere “Nečiste krvi”, u kojoj je ona briljantno odigrala glavnu ulogu, u Narodnom pozorištu. Prisutni koji su se tog trenutka zatekli kraj njih dvoje prokomentarisali su da su baš lep par.

Zajednički prijatelji otkrivaju i da su njih dvoje veoma zaljubljeni. Zasad im ne smetaju ni razlika u godinama ni kilometarska udaljenost. Goran je i poslovno vezan za Beograd jer snima drugu sezonu “Senki nad Balkanom”, ali u naš grad dolazi sve češće samo zbog Jovane. Ona je retko išla kod njega u Zagreb jer je bila zauzeta probama “Nečiste krvi” u nacionalnom teatru, koje su počele krajem januara.

– Goran se baš zaljubio, koristi svaki slobodan trenutak da bude sa Jovanom, uvek joj posle predstave donese cveće i iznenadi je nekim lepim poklonom. Kad su zbog poslovnih obaveza razdvojeni, sve vreme jedno drugom šalju poruke. Lepo se slažu, očigledno je da im ljubav prija, kao i da imaju mnogo zajedničkih tema – objašnjava naš izvor.

DOGAĐANJE ČUDA

Jovana, koja je prvu filmsku ulogu imala u čuvenom “Klipu” Maje Miloš, igrala je u ostvarenjima “Kad ljubav zakasni”, “Bićemo prvaci sveta”, “Otadžbina”, “Branio sam Mladu Bosnu”, a popularnost stekla izvanrednom glavnom ulogom u “Panami”.

Goran je karijeru počeo 2005. ulogom u “Zabranjenoj ljubavi”, a posle role romantičnog, šarmantnog, zgodnog Ante u filmu “Sonja i bik” postao je miljenik ženske publike. Našu je osvojio nekoliko godina kasnije angažmanom u dramskoj seriji “Vere i zavere”. Njegov junak, Sergej Rudić, heroj je Drugog svetskog rata, koji se nije snašao u posleratnom životu, a Goran je u jednom intervjuu priznao da se on slično oseća u ljubavnim scenama.

– Dogodi se, čudno je to, radite neke poluintimne stvari. Uvek se malo zaljubiš – priznao je tada.

Za sada se zna da je bio u vezi sa pevačicom Lanom Klingor, a šuškalo se i da ima nešto s njenom koleginicom Ninom Badrić, s kojom je snimio spot za njenu pesmu “Dan D”, kao i glumicom Natašom Janjić i mnogim drugim, anonimnim lepoticama.

Iako su učestvovali u snimanju TV serija “Senke nad Balkanom” i “Jutro će promeniti sve”, Jovana i Goran nisu imali zajedničkih scena, a da li će podeliti kadar u narednoj sezoni Bjelogrlićeve serije, odnosno da li će i pred kamerama biti ljubavni par kao u životu, saznaćemo naredne jeseni, za kada je najavljeno emitovanje novih epizoda.

Autor: Gloria magazin/ Zorica Zarić
Foto: Dalibor Danilović, Guliver/ Getty images, Cobra film
Podelite sa prijateljima:
Tagovi