Gala Videnović: Bal na dobroti


Tokom dve i po decenije koliko je nije bilo u velikim filmskim i serijskim projektima glumica Gala Videnović posvetila se vaspitavanju sinova Demijana i Pavla i dobijanju diplome međunarodnog instruktora joge

Glumica Gala Videnović (49), koju je publika zapamtila kao neponovljivu Mirjanu Ester Živković iz filma ‘Bal na vodi’, šarmantnu Natašu u koju se zaljubljuje Nikola Kojo u ‘Žikinoj dinastiji’ i Draganu u kultnoj TV seriji ‘Metla bez drške’, posle duge pauze zaigrala je u novoj hit domaćoj seriji ‘Pet’. Ona je Katarina-Kaća, jedna od pet neustrašivih, modernih žena u priči sa kriminalističkim zapletom koja je veoma zaintrigirala gledaoce.
Gala je tokom godina samovoljnog izgnanstva iz glume sa suprugom, rediteljem Vladimirom Aleksićem dobila sinove Demijana i Pavla. Na pragu šeste decenije izgleda odlično, poslednjih desetak godina vežba jogu i meditira, a u razgovoru za Gloriju otkrila je zbog čega često boravi u Americi, zašto je odlučila da prihvati ulogu u seriji, koliko joj je slava u tinejdžerskom dobu donela, a koliko odnela.

Šta vas je u seriji “Pet” privuklo da se ponovo vratite glumi?
Scenario. Dobra filmska priča. Sviđa mi se kako ste formulisali pitanje: šta me je privuklo da se “ponovo vratim”. Glumi se vraćam svaki put kad osetim da to ima smisla.

Ostatak intervjua s Galom Videnović pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 1. aprila

Autor: Gloria magazin/ Tanja Nikolić
Foto: Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ Avala film
Podelite sa prijateljima:
Tagovi