Feđa Stojanović: Sicilijanska svadba sa ukusom srpske rakije

Slavni glumac Feđa Stojanović emotivno je preživeo venčanje kćerke Zoje sa Đovanijem Farinelom u Palermu, a setu mu je donekle ublažila kajsijevača iz Grocke koja je potpuno osvojila italijanske domaćine

Ljubav očeva prema kćerkama je beskrajna, a veza između njih dvoje uvek posebna. Veoma poseban momenat je i kad se kćerka udaje i odlazi od kuće. To je potvrdio i glumac Feđa Stojanović (71), koji je nedavno sa suprugom Oljom udao jedinicu Zoju (30). Svadba je održana na Siciliji, u crkvi u Palermu Feđa je predao kćerku u ruke izabranika Đovanija Farinela (31) i bio je uzbuđen više nego na pozorišnim premijerama.


– U trenucima kad sam uvodio Zoju u crkvu u glavi mi se odmotavao čitav njen život, od rođenja pa do venčanja – otkriva poznati glumac. – Gledajući je kako se smeje, bilo mi je drago, pa sam i sam počeo da se smejem. A opet, nisam mogao da se otmem utisku blage tuge što je sve tako brzo prošlo i što ujutru neću moći da čujem njen smeh, koji na mene deluje lekovito. Onda bih pogledao njenog divnog Đovanija, savršeno svestan da je našla pravog čoveka, pa bi sreća potisnula tugu. Patetično? Možda, ali osećao sam se upravo tako i ništa mi ne možete. Da ovo izgovaram na pozorišnoj sceni, čuli bi se smeh i aplauz u publici.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3   /   4
Autor: Gloria magazin/Tanja Nikolić
Foto: Peter Huang, Frederick Thurbon
Podelite sa prijateljima:
Tagovi