Eva Longorija: Krila dramu pre porođaja


Samo nekoliko dana pre nego što je donela na svet sina Santijaga, glumica je imala bolan oproštaj od najdražeg stvorenja sa kojim je provela petnaest divnih godina

Samo dvanaest dana po rođenju, tačnije 2. jula, mališan Santijago Enrike obukao je zeleni dres sa brojem 8 i navijao za reprezentaciju Meksika na Svetskom prvenstvu u fudbalu koje se igra u Rusiji. Navijao je u naručju tate, meksičkog industrijalca Hosea Antonija Pepea Bastona (50), dok se mama, glumica Eva Longorija (43), odmarala posle prvog porođaja koji je imala.

Svi koji je poznaju, ali i mnogi širom sveta koji znaju za nju zadivljeni su na koji način je glumica, koja je odavno zagazila u petu deceniju života, iznela trudnoću i sa kojom lakoćom je podnela porođaj. Bukvalno do poslednjeg dana šetala je sa suprugom i sa stomakom “do zuba” zračila je optimizmom buduće majke, ali samo ona je znala koliko pati, i to je uspešno krila. Naime, nekoliko dana pre nego što je otišla u porodilište Eva je ostala bez ljubimca, maltezera Džinksija, koji je preminuo od posledica srčanog udara sa 15 godina (to je psećih 96).

Džinksi je ušao u glumičin život u vreme dok je snimala “Očajne domaćice”, i često je za njega govorila da je to “njena beba pre nego što na svet ne donese pravu bebu”.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 16. jula!

Autor: Gloria magazin/ Aleksandar Ostojić
Foto: Guliver/ Getty images/ Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi