En Hatavej: Filmovi mogu da sačekaju, vreme je za kuvanje, čitanje i porodicu

Holivudska glumica En Hatavej otkrila je da je u drugom stanju i priznala da je i ovog puta, kao što je to bio slučaj kod prve trudnoće sa sinom Džonatanom, do začeća došlo posle mnogo muka i problema

Harizmatična holivudska glumica En Hatavej (36) ponovo je trudna. Zvezda filma “Đavo nosi Pradu”, koja s glumcem i producentom Adamom Šulmanom (37) ima sina Džonatana (3), objavila je da čeka drugo dete.


Dobitnica Oskara za epizodu u mjuziklu “Jadnici” podelila je s prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama radosne vesti, otkrivajući pritom i poteškoće s kojima su se ona i njen suprug susretali u nastojanjima da prošire porodicu. Put do nove trudnoće bio je težak.

Trudna sam, drugi put. Šalu na stranu, svi koji prolaze kroz pakleni period neplodnosti i mnogobrojnih pokušaja začeća znaju o čemu pričam. Nijedna moja trudnoća nije prošla lako i jednostavno. Šaljem vam pregršt ljubavi i podrške – napisala je En.

Ubrzo posle objave da čeka bebu Hatavejova je viđena u Holivudu tokom izlaska. Bila je na večeri sa suprugom i prijateljima, a paparaci su je uslikali nasmejanu i vidno raspoloženu, dok je u prvom planu bio njen trudnički stomak. Sin Džonatan, kojeg je rodila 2016, posle četiri godine braka sa Šulmanom, ostao je kod kuće sa bebisiterkom, iako se popularna glumica trudi da uvek kada može naslednika vodi sa sobom. Ona je jedna od onih holivudskih zvezda koje su silno želele dete, pa svaki slobodan trenutak provodi sa sinom. Priznala je i koliko joj je roditeljstvo promenilo poglede na svet, a naročito na karijeru.

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/ Ivan Aranđelović
Foto: Guliver/ Getty images/ Profimedia
Podelite sa prijateljima:
Tagovi