Emina Jahović: Pustila sam novu energiju u svoj život


Premda nikada nije bolje izgledala, pevačica Emina Jahović teško prihvata neminovnost starenja i ističe da se oseća kao da ima osamnaest

Sa svojim dečacima Javuzom i Jamanom provodi mnogo vremena

Dok joj je prošlu godinu obeležio razvod desetogodišnjeg braka sa turskom muzičkom zvezdom Mustafom Sandalom, sa kojim ima sinove Jamana (10) i Javuza (7), 2019. je pevačici Emini Jahović (37) podelila bolje karte. Nakratko je uživala u ljubavi sa biznismenom Sadetinom Saranom, a posle raskida te veze odlučila je da se isključivo posveti deci i karijeri. U februaru je objavila singl “Vukovi”, koji beleži oko tri miliona pregleda na jutjubu, uskoro će još jedan, a onda i album. Nova godina donela joj je i preseljenje iz doma u kome je nekad živela sa Mustafom i decom – nedavno je pronašla novi životni prostor u centralnom delu Istanbula.

Porodica na okupu: Emina i Mustafa zajedno proslavili rođendan svog naslednika (foto)

Ova godina mi je definitivno bolje krenula nego prošla. Počela je proizvodnja moje kozmetike, iselila sam se iz kuće u kojoj sam živela sa bivšim mužem, sve je drugačije i čini mi se bolje nego pre.

Za bivšeg supruga Mustafu Sandala uvek ima lepe reči

Da li ste napustili kuću u kojoj ste dosad živeli da biste bili bliže bivšem suprugu?
Ne. Tačno je da ću živeti u delu grada koji je blizu onog gde je sada Mustafa, ali to nije zbog moje želje da živim pored njega, već se jednostavno radi o rejonu u kome se mi krećemo. Mustafu mogu da vidim kad god hoću, to nije nikakav problem. Inače, turski mediji stvarno vole da preuveličavaju stvari. Nedavno su pisali o tome koliko sam platila novi stan, za koliko para sam izdala staru kuću i slično, što je degutantno i verujem da nikome nije zanimljivo.

Emina Jahović o raskidu sa Sadetinom: Veze posle braka obično budu kratke

Zašto je Emina promenila životni prostor pročitajte u nastavku…

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: Andrej Nihil/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi