Ekskluzivno iz Kensingtonske palate: Prava istina o odnosu Kejt Midlton i Megan Markl


Kejt Midlton i Megan Markl su mnogo više od supruga prinčeva Vilijama i Harija. One su moderene žene koje menjaju monarhiju.

Kejt Midlton i Megan Markl: Ima li netrpeljivosti među jetrvama?

Otkad je Megan i zvanično postala član monarhije udajom za princa Harija u maju ove godine, bilo je očigledno da su se odnosi u kraljevskoj porodici promenili.

– Supruge menjaju dinamiku u porodice, a Kejt i Megan su obe veoma jake žene – otkrio je izvor iz Kensingtonske palate za “People” – Ukoliko dovedete dve nezavisne žene iz “običnog” sveta u kraljevski, sasvim je sigurno da će obe želeti da nametnu svoj uticaj. 

Iskreno o kraljevskoj porodici: Šta Sara Ferguson stvarno misli o Megan i Kejt

Glasine o tenziji među jetrvama glavna su tema britanskih i svetskih medija poslednjih meseci. Tome je donekle doprinela i vest da će se Megan i Hari sledeće godine iseliti iz Kensingtonske palate u kojoj žive Kejt i Vilijam sa svoje troje dece.

Otac Megan Markl: Jedino kraljica može da reši moje probleme sa ćerkom

Ova para su trenutno usredsređena na proširenje porodice: bivša američka glumica i mlađi sin princa Čarlsa i pokojne Ledi Di će na proleće naredne godine dobiti bebu, dok su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža u aprilu postali roditelji i trećeg deteta, princa Luja.

– Selidba je najbolje rešenje za sve njih – smatra porodični prijatelj – Poput Megan i Kejt, i Vilijam i Hari imaju potpuno razliite uloge u pordici. Ali, ali braća će uvek podržati jedan drugog, jer su oni Dajanini sinovi. 

Princ Hari i Megan Markl: Vindzor je njihova nova adresa

Kako je nekoliko izvora iz Kensingtonske palate otkrilo, vojvotkinja od Saseksa se bori da zauzme svoje mesto u kraljevskoj porodici.

– Zaposlenima u kraljevskoj porodici je najteži zadatak da realizuju Meganine velike ambicije – kažu zaposleni u palati.

S druge strane, Kejt je osigurala svoje mesto kao buduća kraljica i voljena majka.

– One imaju potpuno različite karaktere – tvrdi prijatelj porodice.

Megan Markl: Zašto je asistentkinja vojvotkinje od Saseksa u suzama dala otkaz

Mada, obe imaju jednu zajedničku crtu. I Megan i Kejt znaju kako da se istaknu i savršeno se nose sa ogromnompažnjom koja im se posvećuje u javnosti.

Princ Hari u nezgodnom položaju: Odnos Megan i kraljice Elizabete nije idiličan kao što se misli

– “Obična” žena ne može da postane princeza – rekao je izvor iz palate – Potreban je jak karakter, ambicija i izražena samosvesnost za tako nešto. Potrebno je da ta osoba bude izuzetno snažna. A to jesu i Kejt i Megan.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi