EKSKLUZIVNO Igor Milanović: Nova ljubav me je spasla


Proslavljeni vaterpolista Igor Milanović posle smrti supruge, kada je ostao sam sa dve kćerke, emotivno se zbližio sa Ivanom Đakonović, koja mu je vratila veru u život

Jedan od najboljih svetskih vaterpolista svih vremena, ništa manje uspešan i kao trener, ali i jedna od nezaobilaznih figura beogradskog noćnog života osamdesetih i devedesetih Igor Milanović (53) otvorio je novo profesionalno poglavlje. Od ove sezone biće na čelu Vaterpolo kluba Crvena zvezda. A u intimnom životu desila mu se gotovo filmska priča. Posle iznenadne smrti supruge Nataše, kada je ostao sam sa dve male kćerke, Irinom (13) i Isidorom (10), u njegov život ušla je Ivana Đakonović, koja je do tada bila prijateljica njegove supruge, zgodna Cetinjanka, profesorka italijanskog jezika, koja drži i časove tenisa. A onda se među njima rodila ljubav.

Ivana i Igor prvi put otvaraju vrata svog doma jednoj novinarskoj ekipi. Kažu da ovog leta neće imati klasičan odmor jer Igoru to preuzete trenerske obaveze ne dozvoljavaju, trenutno pravi strukturu tima i kalendar za novu sezonu. Devojčice će na more u Budvu, kod ujaka.

Nastavak ekskluzivnog intervjua sa Igorom Milanovićem pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 15. jula!

Autor: Aleksandar Đuričić
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi