EKSKLUZIVNO Dragan, Snežana i Anja Stojković: Važni su nam naša vera i običaji

Pošto su organizovali glamuroznu svadbu u Beogradu za kćerku i zeta Iga Valentea, svetska fudbalska legenda i trener kineskog Guanžua i njegova supruga otkrivaju značaj pesama ‘O sole mio’ i ‘Đurđevdan’, šta su savetovali naslednici i šta su poklonili njoj i njenom izabraniku


Dok sabiraju i oduzimaju utiske sa gospodstvenog venčanja u Sabornoj crkvi i glamuroznog svadbenog veselja na Kelemegdanskoj terasi o kojima bruji cela Srbija, članovi porodice Stojković imaju razloga za zadovoljstvo. Sve je proteklo na perfektan način, o svadbi su izvestili vodeći svetski mediji, od Velike Britanije do Japana, a više od tri stotine gostiju koji su joj prisustvovali proveli su se, po sopstvenom priznanju, kao nikada do sada. Posle dva u Francuskoj, u Parizu i Antibu, treće venčanje Anje Stojković, mlađe kćerke Dragana i Snežane Stojković, i francuskog automobiliste Iga Valentea organizovano je u Beogradu u želji da mladenci sklope zajednicu pred Bogom poštujući sve pravoslavne običaje i srpsku tradiciju.

U ekskluzivnom razgovoru za Gloriju Stojkovići otkrivaju detalje.

Mi smo pravoslavci i želja mi je bila da i moja deca nastave tradiciju očuvanja naše vere. Ipak, najvažnije je da je Anja odlučila da se venča po pravoslavnim običajima, Igo je to prihvatio, a mi sproveli u delo – kaže Dragan Stojković Piksi.

Ostatak ekskluzivnog razgovora sa Stojkovićima pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 4. juna!

Autor: Gloria magazin/ Boris Jakić
Foto: Dragan Petrović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi