Ekskluzivno – Ana Stanić otkriva tajne iz svog života!

Jeste li laki na suzama?
– Ni najmanje. Zasuzim kad gledam neki patetičan film ili kad neko dobije medalju, kad se dogodi neka neverovatna herojska priča. Ovako nisam, moji prijatelji me skoro nikad nisu videli da plačem. Mora da se dogodi nešto baš drastično da bih se rasplakala.

U kojoj epohi biste voleli da živite?
– U 18. veku, u doba romantizma, svetskog bola i revolucija. Zamišljam te razgovore intelektualno probuđenih žena i muškaraca na raskošnim evropskim dvorovima. Ali samo nakratko, ne bih tamo živela stalno. Ne znam kako bih se snašla van ovog vremena, ovih naših stanova i kuća, sa revolucijama koje pratimo na TV-u.


Praštate li lako?
– Zavisi. Brzo buknem i posvađam se, ali i oprostim ako mi se neko izvini ili shvatim da sam pogrešila. Kad sagledam svari iz drugog ugla, onda sam i te kako sklona da sve to brzo prevaziđem i zaboravim. Međutim, ukoliko nisam dobila objašnjenje koje me zadovoljava, a odlučim da oprostim, onda ne zaboravljam. Uvek mi je u malom mozgu da me je ta osoba povredila. Mada, ima stvari preko kojih ne prelazim. Godine su me tome naučile, ne mora baš svaki put sve da se prašta.

Uvek vas nasmeje?
– Dobra šala, duhovitost u trenutku, krajnje spontana. Obožavam duhovite ljude koji ni iz čega naprave razlog za smeh.

Kako bi izgledao vaš odmor iz snova?
– Nikad nisam sebi priuštila Maldive ili Sejšele, sva ona mesta koja gledamo na razglednicama. Spavanje u bungalovu na samoj plaži, jutarnje kupanje, sve bez obaveza i telefona.

Kom zadovoljstvu ne možete odoleti?
Slatkišima.

PAGE    1   /   2
Autor: gloria.rs
Foto: DSC
Podelite sa prijateljima:
Tagovi