Džoni Dep: Beogradski dani holivudske zvezde


Za vreme boravka u Beogradu povodom snimanja filma ‘Minamata’ holivudska zvezda Džoni Dep ima neuobičajen režim života: ne izlazi na ulicu i ne posećuje noćne klubove i kafane, a zahtevao je da u hotelskom apartmanu uvek budu velike količine egzotičnog voća

Holivudski glumac Džoni Dep (55) već dve sedmice u Beogradu snima novi film u kojem tumači glavnu ulogu, ratnog fotografa Vilijama Judžina Smita koji je razotkrio trovanje živom stanovnika grada Minamata u Japanu. Zbog uloge u “Minamati” Dep izgleda neprepoznatljivo: ugojio se, ima sedu bradu, nosi naočare i beretku i ne razdvaja se od foto-aparata, o čemu svedoče prve fotografije iz filma.

Depovi beogradski dani obavijeni su plaštom misterije. Iako je smešten u hotelu u centru grada pored kojeg u svako doba dana dežura nekoliko foto-reportera, holivudsku zvezdu još niko od Beograđana, osim onih koji su uključeni u proizvodnju “Minimate”, nije uspeo da vidi. Nijednom nije izašao na ulicu, niti se pojavio u nekom od mnogobrojnih prestoničkih restorana s dobrom hranom. Produkcija filma je zahtevala od njega da se liši provoda po beogradskim klubovima i kafanama, pa se Dep odmah posle završetka snimanja vraća u hotel automobilom sa zatamnjenim staklima. Neuhvatljiv je za obožavaoce i paparace. Glumac ima svoj motorhoum (veliku prikolicu), vezan za studio, u kojem mu je zagarantovana privatnost, a iz kog ima pogled na Dunav.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 11. februara!

Autor: Gloria magazin/Ivan Aranđelović
Foto: Lari Horiks, Jakov Simović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi