Džepne Venere: Nije sve u centimetrima


Premda ih mnogi mogu gledati svisoka jer su sve niže od 160 santimetara, ove pevačice nametnule su se kao trendseterke u muzici, modi i kozmetici, a svoju popularnost su i dobro unovčile

Kamila Kabeljo (21)

Američka latino pevačica, rođena na Kubi, u svom najvećem hitu “Havana” nostalgično peva o rodnom gradu, ali sa 10 godina starijim partnerom, Britancem Metjuom Hasijem, savetnikom za veze, živi u Majamiju na Floridi. Njega na kanalu YouTube prati 1,5 milion pretplatnika, a na njene spotove pretplaćeno je devet miliona korisnika. Dragi Kamilu jedino ne može posavetovati kako da se pomiri s članicama svoje bivše grupe Fifth Harmony, s kojima se razišla pretprošle godine.

Dodela MTV nagrada: Trijumf Kamile Kabeljo i “Havane”

VISINA
157 centimetara
TEŽINA
50 kilograma
POČETAK KARIJERE
2012.
ZARADA
15 miliona dolara

Ledi Gaga (32)

Osim što je suverena na top-listama i turnejama, najmoćnija zvezda svetskog šou-biznisa sada je zavladala i velikim platnom. Jedan od najvećih filmskih hitova jeseni jeste njena romantična drama “Zvezda je rođena”, u kojoj joj je partner Bredli Kuper. Privatno uživa u vezi s Kristijanom Karinom (49), svojim agentom i lovcem na talente, koji je od nje stariji 17 godina. Nakon razvoda od Bruk Boldvin, s kojom ima kćerku Belu, on je na desnom ramenu istetovirao portret Ledi Gage.

Ledi Gaga: Sreća iz drugog pokušaja

VISINA
155 centimetara
TEŽINA
49 kilograma
POČETAK KARIJERE
2006.
ZARADA
300 miliona dolara

Niki Minaž (35)

Američka kraljica rep i hip hop muzike, rođena u Trinidadu i Tobagu, smatra se najuspešnijom izvođačicom i autorkom u istoriji diskografije jer su čak 73 njene pesme bile na listi 100 najpopularnijih u SAD. Pre tri godine našla se na meti aktivista za ljudska prava zbog toga što je za nastup na privatnoj zabavi angolskog diktatora primila dva miliona dolara u kešu, dok su Angolci preživljavali u proseku s dva dolara na dan. Privatno joj je najveći problem što ne uspeva da pronađe gospodina savršenog za sebe i što ne može da se zauvek reši viška kilograma. A ni posao joj više ne cveta pa je najavljenu američku turneju odložila – zbog slabe prodaje ulaznica.

Niki Minaž: Kad ti kostim “otkaže poslušnost” (foto)

VISINA
157 centimetara
TEŽINA
63 kilograma
POČETAK KARIJERE
2004.
ZARADA
85 miliona dolara

Šakira (41)

Kolumbijska pop zvezda čitavu deceniju je starija i čak deset puta bogatija od svog partnera – španskog fudbalera Đerara Pikea, igrača Barselone, s kojim živi u Barseloni i odgaja sinove Milana (5) i Sašu (3). Početkom godine španska poreska uprava protiv nje je pokrenula istragu zbog navodne utaje poreza između 2012. i 2014, kad je imala prijavljeno prebivalište na Bahamima, a s Pikeom je stanovala u Kataloniji.

Šakira i Žerar Pike: Ko kaže da se razvode? (foto)

VISINA
157 centimetara
TEŽINA
53 kilograma
POČETAK KARIJERE
1990.
ZARADA
300 miliona dolara

Arijana Grande (25)

Američka pevačica i glumica od malih nogu je okružena kućnim ljubimcima, a na društvenim mrežama i danas najradije objavljuje fotografije sa svoja tri psa. Naviknuta na bezuslovnu poslušnost i vernost, takvo ponašanje očekuje i od partnera – zbog čega ne uspeva da nađe pravog. Životinjama ljubav vraća boreći se za njihova prava, dok milione svojih obožavalaca konstantno podseća na teške uslove s kojima se suočavaju životinje u cirkusima i zabavnim parkovima te ih moli da ih ne posećuju.

Arijana Grande: Patim od posttraumatskog stresa

VISINA
153 centimetra
TEŽINA
45 kilograma
POČETAK KARIJERE
2008.
ZARADA
50 miliona dolara

Autor: Kruno Petrinović
Foto: Guliver/ Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi