Dragana Mićalović: Modrice kao mera dobrog odmora


Kako se sada osećate?

– Odlično. Već sam se vratila svojim obavezama. Sada snimam jedan sitkom koji će biti emitovan na jesen, ali još ne znam na kom TV kanalu. U njemu igra pet devojaka i pet mladića. Radujem se što ću ove godine na Filmskim susretima u Nišu voditi program u tandemu s kolegom Radomirom Nikolićem. Za nas glumce ovaj festival je uvek važan događaj.

Jeste li uspeli da se odmorite na letovanju?

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Micalovic (@hipokampelefentokamela) дана

– Jesam, mada je moj odmor na Adi Bojani uvek pun aktivnosti uobičajenih za taj ambijent. Obožavam da idem tamo, ne preskačem nijedno leto. Ove godine uživala sam penjući se na platna od svile koja se koriste za vazdušnu jogu, a koja su odskora postavljena na plaži. Veštinu da se kačim na tu svilu i visim na njoj savladala sam u šouu “Tvoje lice zvuči poznato”. Zbog toga sam kući došla puna modrica, pa me je mama pitala jesam li bila na odmoru ili na fudbalu. Pre dve godine na Adi Bojani dobila sam i simpatičan nadimak – Mogli, baš zato što sam aktivna i što veoma pocrnim, jer imam dosta pigmenta melanina. Čak je u jednom tamošnjem baru na plaži osmišljena salata koju su nazvali po mom novom nadimku.

Od čega se pravi ta salata?

– Reč je o kombinaciji voća i povrća. U njoj ima pirinča, semenki, cvekle i još nekoliko sastojaka i veoma mi se dopada njen ukus.

PAGE    1   /   2
Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac
Foto: Dalibor Danilović, Jelena Jovanov, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi