Dragana Džajić: Sama šijem haljinu za svadbu


Dragana Džajić, mlađa kćerka fudbalske legende Dragana Džajića, otkriva da će na venčanju sa Milošem Ivanovićem, bratom Ane Ivanović, nositi venčanicu Vere Vang i haljinu koju sama kreira

Manekenka i marketing menadžer Dragana Džajić (27), koja se poslednjih godina uspešno bavi modnim dizajnom, kreiraće haljinu za sopstveno venčanje zakazano za 25. maj u Hramu Svetog Save. I njen verenik, biznismen Miloš Ivanović (27) nosiće odevne predmete vlastitog brenda. Kumovi, koji nisu medijski poznate ličnosti, kupili su burme, torta će biti od čokolade, a zbog poslovnih obaveza mlađa kćerka fudbalske legende Dragana Džajića i brat slavne teniserke Ane Ivanović angažovali su profesionalce, jer im je stalo da gala veselje u jednom beogradskom hotelu svi njihovi gosti pamte po dobrom provodu.

– Svet mode fascinirao me je oduvek. Moja mama Branka lepo se oblačila, radila je kao zamenik republičkog tužioca Srbije i imala je elegantne kostime i haljine. Pošto ja volim da učestvujem u svemu važnom u životu, a venčanje to svakako jeste, kreiraću haljinu koju ću obući posle zvaničnog čina, jer svi kažu da je najteže celu svadbu izdržati u venčanici.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 15. aprila!

Autor: Gloria magazin/ Zorica Zarić
Foto: Tijana Vuković, Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi