Dragan Jovanović: Anđela ima moj karakter u telu princeze


Za 25 godina zajedničkog života, od kojih su 24 proveli u braku, glumački par Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović izgradili su odnos pun razumevanja i poverenja.

Kao i su svakom uspešnom braku mora da ima i nesuglasica.

A one su najčešće oko vaspitanja njihove mezimice, kćerke Anđele.

Anđela je odrasla devojka, ali smo oko njenog vaspitanja imali najviše nesuglasica – tvrdi Branka.

Slaba sam na Anđelu i držim se onoga da ljubavi nikad nije dosta, ali dete moraš pustiti da ide svojim putem i biti mu samo vetar u leđa.

Anđela je krenula je roditeljskim stopama. Završila je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i sad je na master studijama.

Bilo je jasno odmalena da će poželeti da postane glumica. Kao dete uvek je pravila neki šou i volela je da animira ljude. Želela je isključivo da proba da upiše Fakultet dramskih umetnosti. Njena ljubav prema glumi je njeno najjače oružje i uspela je u tome. Srećni smo zbog nje – kaže Branka.

Dragan tvrdi da je imao više udela u podizanju kćerke.

Moja kćerka i supruga su moja najveća podrška i više od toga. One su moj motiv za sve što radim. Anđela ima moj karakter u telu princeze. Ima moju hrabrost, iskrenost talenat, ali ima i te neke stvari koje se ni kod mene, meni samom ne sviđaju. Svojeglava je, kao ja. Ona je tatina ćera. Branka i ona su više drugarice, a ja sam roditelj i jednoj i drugoj. Nedavno sam radio s Anđelom predstavu i ponašao sam se prema njoj kao prema svakom drugom kolegi. Mislim da sam se sa njom čak najmanje savetovao. Nas dvoje se razumemo bez mnogo reči.

Autor: gloria.rs
Foto: Luka Barović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi