Dejan Petrović: U ritmu prirode i trube


Dok sa svojim orkestrom Dejan Petrović Big Band donosi radost i zabavu širom Srbije, muzičar Dejan Petrović jedva čeka kada će završiti poslovne obaveze i sa suprugom Brankom i kćerkom Jovanom uživati u jednostavnom životu na Zlatiboru

Mnogo je stvari na koje muzičar Dejan Petrović (34) može da bude ponosan. Ipak, iako je osvojio mnoštvo priznanja za svoje trubačko umeće, najvećim uspehom smatra to što je dobar suprug Branki (40) i otac Jovani (11). Njegova naslednica je nedavno na svetskom izboru “Super Model Kids” u Šangaju proglašena prvom pratiljom u kategoriji supermodel, dok je u oblasti glumačkog talenta zauzela treće mesto.

– Ponosan sam na Jovanu zato što je dobro dete, a ne zbog nagrade. Za osvojene titule mi je drago, a pitanje je hoće li ona hteti da se bavi glumom ili modelingom kad poraste. Želi to sad.

Odlazak u Šangaj dogodio se zahvaljujući supruzi Branki.

– Prošle godine sam je prijavila na takmičenje “Mala dama Srbije”, gde je osvojila prvo mesto u konkurenciji nekoliko stotina devojčica. Nismo znali da je glavna nagrada put u Šangaj i odlazak na manifestaciju “Super Model Kids”, gde se, pored lepote, klinci nadmeću i u umetničkim talentima. Neke devojčice su bile balerine, neke su pevale, a Jovana je glumila. Predstavila je pesmu “Ala je lep ovaj svet”. Na sebi je imala narodnu nošnju Šumadije. Mnogo nam je bilo lepo tih nekoliko dana, prvenstveno zbog toga što smo se upoznali sa ljudima iz celog sveta. Jovani se najviše dopala Kiki, mlada dama iz Bocvane.

Iako mogu da žive bilo gde na planeti, Petrovićima je najlepše u Užicu.

– Sve što sam stekao u životu stvorio sam ovde i ne planiram odavde da se selim – jasan je Dejan. – Ako bih se negde i preselio, ne bih se mnogo udaljavao, izabrao bih Zlatibor, gde imamo stan i gde provodimo leta i zime. U toj zgradi stanuju i naši prijatelji sa decom Jovaninih godina, pa su klinci po ceo dan napolju, igraju se i druže u prirodi. To nema cenu. Preko leta odatle idem na nastupe, od četvrtka do nedelje, a Jovana i Branka ostaju tu.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/Jelena Milinčić
Foto: Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi