Dejan Pantelić: Osmeh je najbolji lek


Uprkos tome što šest godina nisu prespavali celu noć zbog dijabetesa kćerke Lane i sina Vukašina, televizijski voditelj Dejan Pantelić i njegova supruga Miona sačuvali su životni optimizam uz koji, uvereni su, mogu rešiti svaki problem

Televizijskog voditelja Dejana Pantelića (49) javnost je zavolela zbog vedrog duha i profesionalizma. Prijatelji, koje on, uz porodicu, doživljava kao najveće blago i koji su mu se našli kad se pre nekoliko godina suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, sopstvenim i svoje dece, znaju da je i u privatnom životu isti kao pred kamerama – otvoren, pošten, dobar. Takav je bio i kad je govorio o kanceru grla koji je uspešno pobedio i dijabetesu dijagnostikovanom Lani (13) i Vukašinu (10), ali sada prvi put za Gloriju priča o nekim veoma intimnim detaljima i kako se, zajedno sa suprugom Mionom (40), profesorkom DIF-a i instruktorkom skijanja, trudi da realizuje najvažniji životni projekat – izvede na pravi put naslednike.

Iako sam javna ličnost, ne razlikujem se od ostalih ljudi i ne stavljam sebe na pijedestal, to nikako. Trudim se da živim normalno. Takav sam zato što sam u prošlosti radio i neke druge poslove, i kao konobar, šanker, čak i u pekari, bio sam i vozač i mnogo toga još i vrlo dobro znam da cenim ne samo novac i ono što zaradim već i ljude.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 14. januara!

Autor: Gloria magazin/ Zorica Zarić
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi