Darku Mitroviću se dogodila nova ljubav nakon smrti supruge

Radio-voditelju, kolumnisti i stendap komičaru Darku Mitroviću decembar 2018. godine doneo je veliki gubitak. Njegova supruga Snežana, sa kojom je proveo 22 godine,a u braku dve manje, iznenada je preminula. u prvoj ispovesti koju je nakon tragedije dao za magazin “Gloria” istakao je koliko mu je supruga bila dragocena.

 


View this post on Instagram

 

Danas je tačno pola godine od kada je Sneža napustila ovaj svet. Bez nje, on je prazan, pust i bez boja. I dalje boli isto. Nemanja i ja i dalje koračamo. ” Da nema nje, ne bi ni pošao na put. Ali nema ništa više da ti da. I ako je nađeš siromašnu, Itaka te nije prevarila. Tako si mudar postao, s tolikim iskustvom, pa ćeš razumeti već šta to Itake znače.”

A post shared by Darko Mitrović (@komandant_dark) on


– Meni Sneža nije bila samo ljubav i bračni partner, već i najbolji prijatelj. Pred njom nisam imao tajni. Zato mi nedostaje svakog trena u meri koju ne umem rečima da opišem. Ujutru jer očekujem da će mi se osmehnuti na vratima sobe, uveče zbog prazne postelje, rekao je Darko kome se ipak dogodila nova ljubav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darko Mitrović (@komandant_dark) on


Voditelj emisije “Mentalno razgobavanje” u emotivnoj vezi je sa Sandrom Georgijevski, a njihove zajedničke fotografije često objavljuje na društvenim mrežama.

Autor: Gloria.rs
Foto: Jelena Jovanov/Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi