Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Jači od problema

Manekenka Danijela Dimitrovska se posle saobraćajne nesreće oseća dobro, a glavni razlog njenog pozitivnog raspoloženja jesu suprug Ognjen Amidžić i sin Matija koji je neprestano zasmejavaju


Život ume u sekundi da vam promeni pravac kretanja. To se nedavno desilo manekenki Danijeli Dimitrovskoj (32) kada je na auto-putu doživela saobraćajnu nesreću. Tom prilikom je povredila lakat, ali, na sreću, nekih ozbiljnijih posledica nije bilo. Odmah posle udesa odvezena je da se urade detaljnije medicinske pretrage, i pošto su lekari konstatovali da je sve u redu, puštena je na kućni oporavak.

PODRŠKA JE KLJUČNA REČ

Njen suprug, poznati TV voditelj Ognjen Amidžić (44) oglasio se tim povodom i rekao da se njegova draga oseća dobro, što nam je u telefonskom razgovoru potvrdila i manekenka, koju smo zatekli usred poslovnog sastanka.

Međutim, kako je javnost odmah počela da spekuliše o ovom događaju, pa su osvanule vesti kako je Dimitrovska hitno prebačena na kliniku za neurohirurgiju, ona je izdala i zvanično saopštenje:

Hvala svima koji su se zabrinuli. Sve je u najboljem redu. Što se tiče odlaska kod lekara, u pitanju je standardna procedura prilikom ovakvih situacija.

PAGE    1   /   2
Autor: Aleksandar Đuričić
Foto: Gloria magazin, Dalibor Danilović/ Marina Lukić/ Privatni album
Podelite sa prijateljima:
Tagovi