Ceca Ražnatović potpuno iskreno: Trudila sam se da dobro plivam u životnim cunamijima

Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da više nema uticaja na svoju decu Anastasiju i Veljka i da oni svoje odluke donose sami.

Iako je uvek isticala kako je ona glavna u donošenju odluka kada su oni u pitanju, Ceca u intervjuu za Republiku priznaje da se više ništa ne pita kako su stariji i samostalniji.


– Oni su sada veliki, i Veljko i Anastasija, pa ja ne mogu više ništa da im zabranim. Oni su svoji ljudi. Sami sebe izdržavaju. Ne trudim se ništa da im zabranim. Za nedajbože znaju da sam za njih 24 sata dostupna i to je to. Veljko je mladić koji ima 22 godine i ima pravo na izbor. Mene moji roditelji nisu sputavali kada sam pravila izbore. Imati slobodu mnogo znači za formiranje ličnosti. I ja sam imala svoje momente i znala sam da razbijem i nos i glavu. Ja ne mogu ceo život da trčim za svojom decom i postavljam jastuk. Moj sin ređa pobede. Daće bog da tako i ostane – iskreno je rekla Ceca.

Ona priznaje da su njena deca postala deo javnog života samo zbog nje i njenog posla.

– Ja sam, a da nisam pitala, u taj javni svet uvukla i svoju decu. Anastasija je od malih nogu pokazivala afinitet prema muzici. Nisam pokušala da je sprečim jer je muzika najlepša profesija kojom može da se bavi. Ja muziku doživljavam kao vasionu. Nepregledno, lepo i možete da se igrate, da filtrirate svoja osećanja. Meni muzika mnogo znači. Od pete godine sam maštala da budem zvezda. Tada mi je to bilo najbitnije. Stalno sam pričala da ću se baviti muzikom i da ću ja biti najveća zvezda. Moja mama, koja je prosvetni radnik, govorila mi je da razmišljam o školi i koji ću fakultet da upišem. Govorila je: “Spavaj, što je babi milo, u snu joj se snilo”, tako da sam ja ostvarila svoj san – sa osmehom kaže naša najveća folk zvezda.

PAGE    1   /   2
Autor: gloria.rs
Foto: ATA Images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi