Buran život atipične holivudske zvezde Džonija Depa: Od raja do pakla i nazad

U takvom raspoloženju upoznao je Amber Herd. Brak sa 23 godine mlađom glumicom i modelom nisu odobravale njegova najstarija sestra Kristi, koja mu je godinama bila najbliži saradnik, niti ostali članovi porodice i prijatelji.


Upozoravali su ga da se ne ženi bez predbračnog ugovora, ali nije ih poslušao.

Sa Amber se venčao februara 2015. u Los Anđelesu, svadbu na svom ostrvu na Bahamima platio je milion dolara, a posle godinu dana objavili su da se razvode. Ona ga je optužila za nasilje u porodici, tražila je zabranu prilaska, što je sud odobrio, a dobila je i pravo da stanuje u njegovom stanu.

Tokom 2017. Dep je osetio finansijske muke. Bio je primoran da prodaje imovinu kako bi izbegao bankrot. Prema njegovom priznanju, između alimentacije bivšoj supruzi Paradi i deci, izdržavanja rodbine, plaćanja zaostalog poreza i ekstravagantnih navika, novac je ispario. Zato je otpustio mendžere koji su mu od 1999. vodili finansije i optužio ih da su ga pogrešno savetovali.

– Ako je trebalo nešto da potpišem, to bih uradio i ne gledajući šta je. Verovao sam im – rekao je.

A oni su objavili priče da glumac poseduje 14 kuća širom sveta, koje je platio 75 miliona dolara, da za vina u njima mesečno izdvaja 30.000 dolara, da ima 45 automobila, brojne vinograde u Francuskoj i da leti isključivo privatnim avionima.

Bez obzira na sve, Džoni Dep je tokom proteklih 35 godina izgradio jednu od uspešnijih karijera u Holivudu, a velika moć transformacije i dobar odabir uloga doneli su mu status svetske zvezde. Poslednjih meseci, na zadovoljstvo ljubitelja filma, ona se ponovo uzdiže.

PAGE    1   /   2   /   3   /   4
Autor: Gloria magazin/ Ivan Aranđelović
Foto: Guliver/ Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi