Brižna mama: Ana Ivanović otkrila omiljenu Lukinu zabavu


Naša najlepša teniserkaAna Ivanović, koja je sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom ima jednogodišnjeg sina Luku, nedavno je otkrila da je ponovo u drugom stanju.

Nacionalna ambasadorka UNICEF-a koja s Bastijem živi u Čikagu, gde je Luka i rođen, pričala je o izazovima s kojim se srela po porođaju.

Ana Ivanović dirnuta reakcijom javnosti na vest o trudnoći

– Mislim da je važno da se pripremimo za ulogu roditelja, jer svako ima svoje izazove. Meni su puno pomogle informacije od UNICEF-a i iz ostalih knjiga. Ipak dobiješ iz njih neko osnovno znanje jer je prvih nekoliko nedelja sa malom bebom, pogotovo prvim detetom, jako teško pogotovo za majku – rekla je Ana, a prenosi “Blic”. – Insistirala sam na tom prvom kontaktu da bude koža na kožu i da beba bude u mom naručju čim sam se porodila. Mislim da je to od velike važnosti za bebu, da oseti i kožu i otkucaje srca majke i bude odmah kod mene u naručju. To joj daje sigurnost, a ipak je veliki šok za njih to rođenje.

Ivanovići u velikom stilu stigli na svadbu: Ana u glamuroznoj kreaciji pokazala stomačić, mama Dragana savršeno elegantna (foto galerija)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Bivša sportistkinja uživa u svakom trenutku sa naslednikom, ali se se trudi i da kod njega odmalena razvija kreativnost, kao i da njihova igra bude edukativnog karaktera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Ana Ivanović ponovo trudna: Srca će nam prepući od radosti (foto)

– Jako se puno igram sa Lukom i pokušavam da ga inspirišem i navedem da sam dođe do svojih iskustava i zamisli. Od samog početka sam mu dosta pričala i puštala muziku, iako se misli da deca to ne razumeju. Od rođenja je taj naš kontakt postojao i to sam nastavila da radim i vidim da mu to prija – ispričala je Ana i dodala  -a dve – tri nedelje sam već počela Luki da čitam i stvarno voli knjige i voli da se igra sa njima. Svaki put kad se probudi prvi kontakt mu je sa knjigom da se malo razbudi i onda kreće akcija.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

– Luki čitam knjige od samog početka. Sa dve – tri nedelje sam već počela da mu čitam i stvarno voli knjige i voli da se igra sa njima. Svaki put kad se probudi prvi kontakt mu je sa knjigom da se malo razbudi i onda kreće akcija – objasnila je Ana.

Autor: Gloria.rs
Izvor: Blic
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi