Bredli Kuper: Rođenje ćerke otvorilo mi je nove svetove

Holivudski glumac Bredli Kuper priznao je u emisiji Elen Dedženeres da ga je rođenje kćerke Lee promenilo u svakom smislu i pomoglo mu da ne osuđuje sebe ako po ceo dan gleda crtane filmove

U emisiji Elen Dedženeres Kuper je govorio o svom odrastanju

Govoreći otvoreno o očinstvu u emisiji Elen Dženeres, američki glumac Bredli Kuper (44) stavio je tačku na spekulacije o ljubavnoj aferi sa Ledi Gagom, s kojom je snimio film “Zvezda je rođena”. Iako ga popularna TV voditeljka nije pitala o navodnoj vezi sa poznatom pevačicom, način na koji je Kuper pričao o kćerki Lei (2) i svojoj porodici ukazao je da tamo gde se mislilo da ima vatre ipak nije bilo niti žara, niti dima. Glumac i reditelj, koji je kćerku dobio s manekenkom Irinom Šajk (33) u martu 2017. godine, priznao je da ga je očinstvo promenilo u svakom smislu.


Oskar je pao u senku zbog njihovih emocija: Šta Irina Šajk misli o nastupu Lejdi Gage i Bredlija Kupera

Lepa Ruskinja i popularni glumac zaljubili su se početkom 2015.

To što sam postao otac omogućilo mi je da bolje razumem svoje detinjstvo, da se oslobodim straha od samoosuđivanja. Sada mogu opet da se igram sa igračkama po ceo dan a da ne mislim da je to čudno. Ili da gledam crtane filmove, takođe po ceo dan, bez osećaja da trošim vreme i svoj život – rekao je Bredli, čiji su se roditelji, otac Čarls i majka Glorija, trudili da mu što više dozvoljavaju da uživa u lepoti detinjstva.

Zavodnik je istakao da ga kćerka Lea ponekad podseća na njegovog oca, koji je preminuo 2011.

Od autsajdera do zvezde: Životna priča Bredlija Kupera

Ona je neverovatno dete. Često ne želim sebi da priznam, ali ima situacija u kojima liči na mog oca Čarlsa. Tada joj u sobi tiho, da niko ne čuje, kažem: “Tata”.

TATA RAKUN

Koliko se trudi da kćerki omogući bezbrižno i ugodno odrastanje svedoči i priča o njihovoj poseti Diznilendu.

Centar Bredlijeve i Irinine pažnje je malena Lea, koju su dobili marta 2017.

Odveo sam Leu u Diznilend i tamo smo išli i u zabavni deo “Čuvari galaksije”. Prolazili smo kroz turu, kao i svi posetioci, kada se u jednom trenutku pojavio rakun kojem ja pozajmljujem glas u istoimenom filmu. Sa zvučnika se tada začuo moj glas, što je meni bilo kul. Pokazujući na rakuna, rekao sam Lei: “Tata, tata”, želeći da joj ukažem da se to čuje moj glas, a ona je začuđeno podigla pogled, pokazala prstićem na rakuna i upitala me: “Tata?” – ispričao je glumac dogodovštinu sa kćerkom iz zabavnog parka.

Francuski šarm i ruska elegancija: Torbe s dizajnerskim potpisom Irine Šajk

Dodao je da su mu osećanja uvek pomešana kada razmišlja o Leinoj budućnosti jer je uveren da će ona morati da se nosi sa “teretom života”, misleći pre svega na sopstvenu i Irininu popularnost.

Ipak, smatram da je još rano da brinemo o teretu koji će ona imati zbog nas. Nevinost detinjstva je nešto najlepše na svetu i Lea treba da uživa dok ne odraste.

I Kuperova partnerka Irina Šajk ranije ove godine otkrila je da joj je majčinstvo među prioritetima.

Uvek kažem da je biti mama jedna od najlepših stvari na svetu. Ne mislim da me je to promenilo u potpunosti, ali me je učinilo boljom osobom. Porodica mi je najvažnija.

Da Bredlijeva i Irinina zajednica funkcioniše dobro, pokazuju njihove redovne šetnje i igrarije po Los Anđelesu, u kojima je centar pažnje malena Lea. Lepa Ruskinja i glumac zaljubili su se početkom 2015, nakon što je pukla njegova dvogodišnja veza sa mladom Suki Voterhaus, britanskom glumicom i manekenkom, jer ona nije želela porodicu. Zrelija Irina dala je Kuperu ono za čim je žudeo.

I dok razdragani otac, koji sve slobodno vreme provodi uz kćerku i partnerku, priznaje kako mu je rođenje deteta otvorilo neke potpuno nove svetove, svojoj devojčici najviše želi da se uvek oseća voljenom, baš onako kao što su se u detinjstvu osećali on i njegova starija sestra Holi.

Autor: Gloria magazin/ Ivan Aranđelović
Foto: Guliver/ Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi