Branislav Tomašević u novoj “Gloriji”: Zbogom kilogrami

Zbog uloge kriminalca u hit seriji ‘Ubice mog oca’ glumac je mesecima bio na specijalnom režimu ishrane i treninga zahvaljujući čemu je svoje telo doveo u perfektnu formu

Glumac Branislav Tomašević (41) toliko je posvećen poslu da je zbog uloge skinuo četrnaest kilograma i vežbao u teretani pet meseci kako bi svoje telo doveo u top-formu. Kad mu je reditelj serije “Ubice mog oca” Predrag Gaga Antonijević ponudio da glumi lik kriminalca Miše Zvornika i predložio mu da malo dotera liniju, nije se nimalo dvoumio, iako je bio svestan da ga čekaju mukotrpne vežbe i drastična promena načina ishrane.


– Kad je čovek dovoljno motivisan, ništa mu nije teško. Voleo bih da češće imam prilike da se “žrtvujem” zbog uloge, ali, nažalost, živimo u takvim okolnostima da glumci nemaju mnogo šansi da rade ono što bi mogli i želeli – kaže Branislav i dodaje: – S velikom radošću sam prihvatio poziv Gage Antonijevića, ali i predlog da ne bi bilo loše da malo poradim na fizičkom izgledu, da skinem kilograme i zategnem telo u teretani. Kao svaki ozbiljan čovek koji obavezama pristupa maksimalno posvećeno ušao sam u strog režim ishrane i treninga, i bio sam izuzetno zadovoljan rezultatima.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 26. februara”!

Autor: Gloria magazin/Tanja Nikolić
Foto: Luka Bošković
Podelite sa prijateljima:
Tagovi