Branislav Tomašević: Ko to tamo lepo peva

U želji da radi na usavršavanju svojih talenata glumac je uzimao časove kod kompozitorke Aleksandre Kovač, a rezultat njihove saradnje je pesma ‘Ovo nije kraj’ za koju dobija mnoštvo komplimenata

Glumac Branislav Tomašević (41) oduvek je voleo da peva, ali je taj svoj talenat donedavno zanemarivao. Na nagovor supruge Jelene pre nekoliko meseci otišao je na časove pevanja kod kompozitorke Aleksandre Kovač, a posle tri meseca “rezultat podučavanja”, singl “Ovo nije kraj”, za koji je snimljen i spot, predstavio je publici.


– Poželeo sam da malo radim na sebi pa sam se obratio Aleksandri Kovač, najboljem učitelju pevanja kod nas, s kojom sam sarađivao u seriji “Ubice mog oca” – kaže Branislav. – Posle nekoliko časova rekla mi je da zvučim fenomenalno i pitala zbog čega ne bismo napravili i snimili pesmu. Dopala mi se ideja. Pokazala mi je šta je napisala za mene i tako je nastala numera “Ovo nije kraj”. Pošto Aleksandra ništa ne prepušta slučaju, i rad s njom nikako ne može da bude neozbiljan, prošao sam vojni dril spremajući singl i spot za njega.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 18. juna!

Autor: Gloria magazin/ Tanja Nikolić
Foto: Jakov Simović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi