Boris Džonson: Novi problemi političkog Kazanove


Novi britanski premijer Boris Džonson našao se usred skandala nakon što su komšije njegove devojke Keri Sajmonds pozvale policiju zbog vikanja iz njenog stana

Može li političku karijeru da uzdrma svađa oko sofe na koju je proliveno crveno vino? Može, ukoliko je reč o novom britanskom premijeru – Borisu Džonsonu (55), koji se našao usred skandala nakon što su komšije pozvale policiju zbog svađe u kući njegove devojke Keri Sajmonds (31) u Londonu, gde on trenutno boravi.

Komšije su policiji prijavile glasnu svađu uz vrištanje, vikanje i lupanje iz stana Sajmondsove. Svedoci su izjavili za Guardian da su čuli Keri kako viče: “Pusti me”, “Silazi s mene” i “Gubi se iz mog stana”, kao i Džonsona koji to odbija i traži da ona ostavi njegov laptop. Dodali su kako je Keri vikala na Borisa i zato što je prosuo crveno vino po njenoj sofi, a zatim su se začuli zvuci poput razbijanja tanjira i vriska. Zabrinute komšije pokucale su na vrata, ali niko nije otvorio, posle čega su pozvale policiju. Na pitanje zašto su prijavile svađu, rekle su da britanska javnost treba da zna sve iz života političara koji im je od danas premijer. Kada su dve policijske patrole stigle do stana, Džonson i njegova partnerka uverili su policajce da je sve u redu.

Kada je u septembru 2018. otkrivena Borisova veza sa Sajmondsovom, on i supruga Marina Viler, s kojom je 25 godina bio u braku, podneli su zahtev za razvod. Njihova kćerka Lara (26), koja je samo pet godina mlađa od tatine ljubavnice, izjavila je tada za oca da je “sebično đubre”.

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/ Ivan Aranđelović
Foto: Guliver/ Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi