Bojana Jovanovski: Sinu još nismo dali ime


Teniserka Bojana Jovanovski, koja je zbog povreda krajem prošle godine okončala profesionalnu karijeru, u šestom je mesecu trudnoće i sa suprugom Milošem očekuje sina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Jovanovski FanTeam (@bojanajovanovskifanteam) on

Bojani Jovanovski (27), teniserki koja je zbog učestalih povreda krajem prošle godine okončala profesionalnu karijeru, ispunila se velika želja. Nekada 32. teniserka na WTA listi (2014) u drugom je stanju, očekuje dečaka, a predviđeni termin porođaja je 11. jul.

Bojana Jovanovski: Moja novogodišnja želja

Iskreno, nisam se nadala, pogotovo jer mi ništa nije ukazivalo na trudnoću. Posle izostanka ciklusa uradila sam test i iznenadila se – priča Bojana, koja je u šestom mesecu trudnoće.

Tokom prva tri meseca imala je mučnine s kojima nije lako izlazila na kraj.

Osetljiva sam na hormonske promene i znala sam da će mi biti teško. Mučnine sam osećala tokom celog dana. Nije mi bilo lako.

Bojana ponosno nosi trudnički stomak. Ne skida osmeh s lica, a njen suprug Miloš Petrović, za kog se udala novembra 2016, takođe je presrećan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Jovanovski FanTeam (@bojanajovanovskifanteam) on

Oboje smo želeli dete već dve-tri godine, ali zbog posla kojim sam se bavila to nije bilo moguće. Takođe, prolazila sam kroz period operacije, pa oporavka i povratka na teren. Kada sam rekla Milošu da će postati otac, bio je oduševljen. Naša želja je da imamo više dece, minimum troje – iskreno kaže sportistkinja, kojoj su čestitale brojne domaće i strane kolege.

Kraj teniske karijere Bojane Jovanovski: Jedan deo mene želi na teren, ali telo ne može dalje

Sa suprugom je razgovarala o imenu naslednika, ali se još nisu usaglasili o čemu čitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3   /   4
Autor: Gloria magazin/ Ivan Aranđelović
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi