Bivši basista Rolling Stonesa: Brak sa tinejdžerkom bio je glupost


Bivši basista Rolling Stonesa Bil Vajman danas žali zbog braka s Mandi Smit 1989. godine, kada je njoj bilo 18, a njemu 52 godine.

50 godina razlike je ipak presudilo: Mik Džeger se vratio bivšoj

Vajman, koji sada ima 82 godine, u kontroverznom dokumentarcu “The Quiet One”, premijerno prikazanom na Tribeca filmskom festivalu kaže da je “bio glup što je ikada pomislio da bi taj brak mogao uspeti”.

Film je trebalo da bude prikazan i na festivalu dokumentarnog filma u Šefildu ovog meseca, ali je povučen s programa zbog Vajmanovog skandaloznog odnosa sa Smit.

Izvinjenje Kita Ričardsa: Moji komentari o Džegeru su neprimereni

Par se upoznao kad je njoj bilo 13, a njemu 47 godina. Bilo je to sredinom 80-ih godina prošlog veka. Iako je Smit bila punoletna kada su se venčali, mnogo kasnije izjavila je da su “prvi put spavali kad joj je bilo 14”.

Vajman i Smit razišli su se 1991, dve godine nakon venčanja.

Iako su svi mislili da je u pitanju bila požuda, nije bilo tako. Bilo je to iz srca – priča Vajman u dokumentarcu, ali potom i priznaje:

Bio sam stvarno glup što sam ikada pomislio da bi to ikako moglo uspeti. Ona je bila premlada. Znao sam da ima potrebu još da oseti život.

Večni mladić Mik Džeger: Svaki dan trči 10 km, vozi bicikl, vežba pilates, jede organsko povrće, a lice neguje hidratantnim kremama

Nakon što je Mandi Smit u intervjuu 2013. kazala da je s basistom Stonesa prvi polni odnos imala s 14, a bilo je to u jeku drugih seks skandala u Engleskoj, Vajman se prijavio policiji.

Otišao sam u policiju i u državno tužilaštvo i pitao ih da li treba da razgovaraju sa mnom. Rekli su ‘ne’ – kazao je.

Vajman, jedan od osnivača Rolling Stonesa, svirao je bas u legendarnom bendu od 1962. do 1993, kada je objavio da napušta grupu.

Vajman je u trećem braku sa glumicom Suzanom Akostom

U filmu “The Quiet One” britanskog reditelja Olivera Mareja mnogo je snimaka i fotografija iz njegovih godina sa Stonesima.

Mik Džeger operisan: “Bolje” srce za 75-godišnjeg rokera

Iako je bio tihi član čuvemog benda, Vajman je bio na glasu kao ženskaroš, naročito u prvim godinama slave. Priznaje da je to jedan od razloga za razlaz s prvom suprugom Dajanom s kojom je bio u braku od 1959. do 1969. godine.

Vajman je od 1993. u trećem braku, s glumicom Suzanom Akostom.

Autor: Gloria.rs
Izvor: Agencije
Foto: Guliver/ Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi