Biljana i Janko Tipsarević: Slatke priče o proširenju porodice

Dok su boravili na jednomesečnom odmoru u Latinskoj Americi i proslavljali devetu godišnjicu braka, Biljana i Janko Tipsarević su u pauzama ronjenja i uživanja u predivnoj prirodi sanjarili o budućnosti čvrsto rešeni da kćerki Emili podare sestru ili brata

Slaveći ljubav i zajedništvo, Biljana (36) i Janko (35) Tipsarević svakog leta obeležavaju godišnjicu braka dobro isplaniranim putovanjem, najčešće na neku udaljenu, atraktivnu destinaciju. Tako su u drugoj polovini jula i prvoj polovini avgusta u Latinskoj Americi proslavili devet godina bračne sreće. Tokom boravka na peščanim plažama iza kojih se pružaju morska prostranstva tirkizne boje razgovarali su o budućnosti u kojoj žele da petogodišnjoj kćerki Emili podare sestru ili brata.


– Voleli bismo da imamo veću porodicu, jer smo i sami odrastali uz sestre i braću. Nema većeg bogatstva i sreće od toga, to su vam istinski prijatelji, najčvršći oslonac, ljudi koji vas poznaju najbolje na svetu. Želimo da to ima i Emili u svom životu – priznaje Biljana.

I na dan jubileja, pre nego što su se uputili u istraživanje Kolumbije i Meksika, nisu bili u Srbiji.

– Godišnjicu braka smo obeležili malom proslavom sa prijateljima iz teniskog sveta, jer smo tada svi zajedno bili u Londonu zbog grend slem turnira. Datum naše godišnjice se uvek poklopi sa nekim turnirom ili kratkim odmorom koji imamo posle Vimbldona – kaže Janko.

Tipsarevići se trude da svaku godišnjicu braka provedu na nekom drugom meridijanu.

– Nas dvoje smo danas veoma sličnih interesovanja, a kad je reč o putovanjima, ukusi nam se podudaraju u svim segmentima – objašnjava Biljana. – U zavisnosti od destinacije i od toga koliko nam je turbulentan i naporan bio period pre odmora, odlučujemo se da ga provedemo aktivno ili pasivno. Na kraju godine je to odlazak na neku egzotičnu destinaciju gde smo maksimalno posvećeni jedno drugom i tad se potpuno isključujemo iz svih tekućih obaveza, tražimo samo mir i relaksaciju. A kad obilazimo nova mesta, kao sad, tad smo istraživači koji žele da se upoznaju sa svim detaljima zemlje u kojoj borave.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/Jelena Milinčić
Foto: Alehandro Brueta
Podelite sa prijateljima:
Tagovi