Bebi Dol o tome zašto se povukla iz javnog života: To je bio moj rizik

Bebi Dol, pevačica čiji hitovi poput ‘Mustafe’, ‘Rudija’ ili “Hajde da’ nemaju rok trajanja, nedavno je presložila prioritete: udala se za američkog novinara i pisca, promenila ime u Danica-Dana Todorović, a posvetila se i didžejingu.


Muzička zvezda koja nas je sa numerom “Brazil” predstavljala na Pesmi Evrovizije davne 1991. godine, u ekskluzivnom intervjuu za “Gloriju”, otkriva zbog čega poslednjih godina nije prisutna u javnom životu i medijima.

Bebi Dol o poročnom životu: Piše se da nemam šta da jedem i gde da živim

– Apsolutno je moja volja i moj izbor da me nema u medijima. To je, u krajnjoj liniji, moj rizik. Ako neko misli da se za mene neće znati zato što me nema svake nedelje u jednom, pa u drugom, pa u trećem časopisu, pa onda sve to ponovo, da će moja karijera zbog toga biti zaboravljena, onda je to apsolutno nešto čega bi trebalo da budem svesna. Ja znam da nije tako.

Šta je novo kada je vaša muzička karijera u pitanju?

Ekskluzivno za “Gloriju”: Bebi Dol o udaji i zašto je njen muž “dečko kao san”

– Pripremam koncert koji će biti nešto posebno i nikada pre viđeno, ali o tome ne mogu još da pričam. Poslednjih godina ne nastupam, ali uživam da puštam muziku gde god me pozovu, na nekim mestima sam redovni di-džej. Ko će da se bavi time nego neko ko je kao ja u ovom poslu tolike godine, ko ima obrazovanje i znanje o tome kako se muzika sluša. U muzici se osećam kao riba u vodi. Ne puštam konfekcijske liste već ih sama pravim. Prvo pogledam ko je publika, jer čovek mora da ima instinkt za osećaj tih ljudi, da im uđe u srce, uvede ih u dobru zabavu. Poput šamana iz neke latinoaomeričke prašume koji ide napred i vodi ljude tamo gde će im sigurno biti bolje. Dobar di-džej je dobar šaman. Kada ja biram muziku, mesto je uvek puno i provod je odličan. Obično je to kod Firčija u Novom Sadu i ovde u Beogradu u “Zappa baru” i klubu “Kenozoik”. Pošto Aleks sada piše knjigu o slobodi medija za jednog engleskog izdavača, mnogo putuje i ja često idem sa njim da mu budem podrška.

Autor: Gloria magazin/Mirjana Tasovac
Foto: Gloria magazin/Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi