Anđelina Džoli: Novo iskušenje požrtvovane mame

Holivudska glumica Anđelina Džoli suočava se sa odlaskom od kuće najstarijeg usvojenog sina Medoksa Džolija Pita, koji, osim što u ličnim dokumentima ima dva prezimena, namerava da studira biohemiju u Južnoj Koreji

Usvojeni sin američke glumice Anđeline Džoli (44), Medoks Džoli Pit (18) neće krenuti maminim stopama. Umesto da stane pred kameru ili iza nje, jer mu je majka sve češće rediteljka, a tata Bred Pit (55), koji ga je takođe usvojio dok je bio u vezi sa glumicom, sve češće producent, najstarije dete čuvenog holivudskog para želi da gleda u mikroskop i mućka epruvete. Prvi sin jedne od najpopularnijih glumica sveta odlučio je da napusti toplinu porodičnog doma u Los Anđelesu i preseli se u Seul, gde će krajem meseca na univerzitetu Yonsei početi da izučava biohemiju.


Iako je primljen na nekoliko prestižnih američkih koledža, Medoks je izabrao da studira u glavnom gradu Južne Koreje jer već duže uči korejski jezik. Izvori bliski porodici Anđeline Džoli rekli su za magazin People da je Medoks, čim je saznao da se našao na listi studenata univerziteta u Seulu, krenuo na intenzivnije časove korejskog kako bi se što bolje pripremio za nastavak školovanja.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/Ivan Aranđelović
Foto: Guliver/Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi