Ana Ivanović: Vesela trudnica


Slavna srpska teniserka Ana Ivanović obelodanila je da je u drugom stanju i da će njen petnaestomesečni sin Luka uskoro dobiti brata ili sestru

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović (31) uskoro će drugi put postati majka. Vest da je u petom mesecu trudnoće objavila je u Beogradu, koji je posetila zbog venčanja svog brata Miloša sa Draganom Džajić, kćerkom fudbalske legende Dragana Džajića. Na svadbenom veselju Ana je bila jedna od najveselijih, igrala je satima uz omiljenu muziku.

Ivanovićeva i njen suprug, nemački fudbalski internacionalac Bastijan Švajnštajger, oduševljeni su što će njihov četrnaestomesečni sinčić Luka uskoro dobiti brata ili sestru.

Nekada najbolja teniserka na WTA listi (2008) najlepšu vest prvo je podelila sa porodicom, majkom Draganom, ocem Miroslavom-Mišom i bratom Milošem, na čijem venčanju se veselila uz sinčića. Suprug Bastijan ovoga puta nije došao u Beograd zbog obaveza u klubu Čikago fajer, za koji nastupa u poslednjih godinu i po. U Čikagu je i rođen njihov prvenac Luka, a pretpostavlja se da će i drugo dete doći na svet u Gradu vetrova.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 3. juna!

Autor: Gloria magazin/ Tanja Nikolić
Foto: Guliver/ Getty images/ ATA-images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi