Aleksandra Živojinović: Najlepše stanje


Pevačica je u trećem mesecu trudnoće, a radosnu vest je potvrdio njen suprug, sportski menadžer Filip Živojinović, koji s ocem Slobodanom-Bobom već kuje planove kako će proslaviti dolazak naslednika

Aleksandra Živojinović (22), devojačko Prijović i njen suprug, sportski menadžer Filip Živojinović (32) pre tri nedelje saznali su da će postati roditelji. Pevačica koja i dalje aktivno radi, pogotovo na crnogorskom primorju, a ni stomačić joj se još ne nazire, nije komentarisala navode o tome da je u trećem mesecu trudnoće, dok je presrećni budući tata potvrdio informaciju:

Tačno je, Aleksandra je trudna – kratko je rekao Filip.

Nakon venčanja koje se odigralo 21. juna u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, gde su se zakleli na večnu ljubav, mladi supružnici kratko su boravili u Monte Karlu, jer su medeni mesec odložili za jesen zbog pevačicine letnje turneje. Upravo zbog toga njih dvoje se u poslednje vreme najčešće mogu videti kako se preko dana odmaraju u luksuznoj vili blizu Tivta ili na jahti Filipovog oca Slobodana-Bobe Živojinovića.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 6. avgusta!

Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: ATA-images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi