Aleksandra Živojinović: Aleksandar je beba kakva se može samo poželeti


Svesna koliko je majčino mleko važno za pravilno razvijanje beba, pevačica Aleksandra Živojinović namerava da doji tromesečnog sina Aleksandra sve dok bude mogla

Nakon višemesečnog odsustva zbog rođenja sina Aleksandra, na koje je otišla prošle godine kad je saznala da je u drugom stanju, pevačica Aleksandra Živojinović (23) vraća se na scenu zadovoljnija nego ikad. Nedavno je izbacila pesmu “Neponovljivo” i spot za nju, a sada se sprema za nastup na festivalu Ulaz, prvi nakon porođaja. Vežba, na specijalnom je režimu ishrane i trudi se da napravi balans između vremena koje provodi u studiju i onog koje posvećuje tromesečnoj bebi.

Šta vam je tokom meseci odsustva najviše nedostajalo sa scene?

– Publika. Zbog nje se svih ovih godina trudim da budem što bolja i da joj uvek pružam dobre pesme. Koliko god da sam uživala u trudničkim danima i rođenju deteta, najlepšem periodu života, sve u vezi sa muzikom mi je nedostajalo. Ono što me posebno raduje jeste to što ću se sada, za razliku od ranije, odmah po završetku nastupa vraćati brzo kući svome sinu u zagrljaj.

Kojim metodama ste se poslužili ne biste li odmah nakon porođaja povratili devojačku liniju?

– Jednom jedinom koja je delotvorna: probušiti kašiku i hraniti se zdravo. Ne znam za bolji recept. Taj je možda težak, ali kilogrami se tope, a ja se osećam dobro i, što je najvažnije, ne narušavam zdravlje. Fali mi još samo malo da bih bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom. Uporna sam i kad treba imam vojničku disciplinu.

Da li se nešto promenilo u pristupu radu otkad ste postali majka?

– Kažu mi da nikad bolje i lakše nisam pevala. Valjda sam se lepo odmorila, regenerisala se. Uz to, rad na novim pesmama je uvek posebno uzbuđenje, pogotovo kad kao ja verujete u nove kompozicije.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: Zoran Lončarević, ATA images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi