Aleksandra Gudelj: Tri razloga za sreću


Televizijska zvezda, uspešna voditeljka i novinarka, ima pomoć sinova Milijana i Damjana oko čuvanja i maženja tromesečne bebe Emilije, a uprkos tome što se porodila pre tri meseca, ne isključuje mogućnost proširenja porodice

Rođenjem trećeg deteta, devojčice Emilije, televizijskoj voditeljki i novinarki Aleksandri Gudelj (34) ostvario se san. Uz supruga Veljka i sinove Milijana (9) i Damjana (5), porodica je s devojčicom postala kompletna, a beba, koja je nedavno napunila tri meseca, miljenica je čitave familije.

Treći put mama: Porodila se Aleksandra Gudelj

Upotpunili smo se i približno izjednačili snagu polova u našoj porodici, sada je 3:2 u korist muškaraca. Veljko je imao svoje sinove, a meni je veoma nedostajala devojčica. Želja nam se ostvarila. Doduše, ne smem baš da tvrdim da smo završili, pošto se u životu nikad ne zna.

Braća su veoma pažljiva prema Emiliji, ophode se prema njoj s mnogo ljubavi i brige.

Aleksandra Gudelj: Sinovi željno iščekuju sestru

Suprug i ja smo presrećni zbog toga. Zavoleli su je dok se još nije ni rodila, mazili su mi stomak, crtali po njemu automobilčiće i ljubili ga, pisali da je vole, nestrpljivo iščekujući da dođe na svet. Milijan, koji je u drugom razredu, čak je napisao i sastav iz srpskog u formi pisma svojoj nerođenoj sestri. U njemu je, pored ostalog, poručio: “Draga Emilija, jedva čekamo da se rodiš. I samo da znaš da te volim najviše na svetu, tvoj Milijan”. Ostala sam bez teksta, deca su stvarno genijalna sa svojim idejama. Sada, recimo, kada sedimo i gledamo crtaće, Milijan je obavezno drži za ručicu i mazi, mora da ima neki kontakt s njom. Njih dvojica često prilaze sestri kako bi se igrali s njom, a ako zaplače, odmah dotrče i pokušavaju da je uteše ili zovu mene da je smirim.

TATINIH PET MINUTA

Emilija je u veoma kratkom roku postala prva zvezda porodice. Svi se trude da provode što više vremena s njom.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/ Tanja Nikolić
Foto: Gloria magazin/ Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi