Aleksandra Gudelj: Sinovi željno iščekuju sestru


Bez obzira na to što je ušla u osmi mesec trudnoće, TV voditeljka i novinarka Aleksandra Gudelj još ne razmišlja o bolovanju, a sa suprugom i sinovima bira ime za kćerku

Aleksandra Gudelj: Ispunjena najveća želja

Iako će uskoro ući u poslednji mesec trudnoće, televizijska novinarka i voditeljka Aleksandra Gudelj (34) još ne planira da uzme trudničko bolovanje. Kako je aktivna i dinamična po prirodi, uspeva da završi sve poslovne i privatne obaveze kao što je to činila pre nego što je po treći put ostala u drugom stanju. Radiće sve dok ne uđe u deveti mesec, a ovo vreme pamtiće samo po lepom. Ispunila joj se želja da posle dvojice sinova, Milijana (8) i Damjana (4), dobije devojčicu. Mada još nisu odabrali ime za naslednicu, Aleksandra i njen suprug Veljko suzili su izbor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@serbian_beauties__ је поделио/ла објаву дана

Sinovi su dali nekoliko ideja, ali nismo mogli da ih usvojimo, mada obojica na sve moguće načine i dalje na njima insistiraju. Hteli su i da sve predloge napišemo na papiriće, pa da izvlačimo iz kačketa ili šešira. Veljko i ja se držimo zajedno i odlučno smo im rekli da to ne dolazi u obzir, ali smo im obećali da ćemo joj tepati imenima koja su njih dvojica predložila. Nas dvoje se dvoumimo između dva, još ne možemo da prelomimo, mada će se i to uskoro dogoditi. I sinovima smo dali imena pre nego što su se rodili, sigurno će tako biti i ovog puta. Svakog dana izgovaramo oba, pa ćemo odabrati ono koje nam baš legne.

Aleksandra je neprestano u pokretu. Svakodnevno završava mnoštvo stvari.

Trudnoća nije bolest, samo me težina pomalo usporava i to je jedino što me s vremena na vreme podseti na činjenicu da sam u drugom stanju. Odlično se osećam, a od brojnih obaveza gotovo da ne stajem po čitav dan. Imam sreće da se ni u jednoj trudnoći nisam previše ugojila, što je verovatno zasluga genetike, pa očekujem da neću ni ovoga puta. Do sada sam dobila samo sedam kilograma. Vodim računa o ishrani, jedem tri glavna obroka dnevno, nikad ih ne preskačem. Veoma sam aktivna, beba uzme sve ono što joj je potrebno, a ostatak energije potrošim na poslove koje obavljam tokom dana.

BEZ TEKSTA

Voditeljka priznaje da joj drugo stanje prija.

Volim da stignem na sve strane i da sam stalno u pokretu. Onda i vreme mnogo brže prolazi, sad sam već u 34. nedelji, a nisam ni imala nikakve tegobe. Jedva čekam porođaj i novu bebu.

Devojčici se mnogo raduje i tata Veljko, kao i sinovi Milijan (8) i Damjan (4).

Aleksandra Gudelj: Sve(t) se vrti oko haljina

Otkako sam saznala da sam trudna, pričali smo dečacima o tome pripremajući ih za ono što sledi, kako bi sa sestricom ostvarili dobar odnos. Obojica vole da naslone uvo na moj stomak i osluškuju da li će beba nešto da im kaže, pa joj šapuću, pričaju, dogovaraju se šta će da joj kupe od garderobe jer neće moći s njom da dele svoju. Nekim rečima i gestovima potpuno razneže supruga i mene. Nedavno me je Damjan, dok smo ležali u krevetu i svi zajedno se mazili pred spavanje, pitao gde su moje stvari iz vremena kad sam bila beba. Bila sam potpuno zatečena, nisam ni pretpostavila zbog čega me to pita, i rekla sam mu da su kod moje majke, njegove baka Ljube. Zanimalo me je zbog čega ga to zanima, a on je kao iz topa odgovorio da moramo što pre da odemo i uzmemo sve stvari, da ih na vreme operemo, ispeglamo i sredimo pre nego što stigne beba. Veljko i ja smo ostali bez teksta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Todorović (@_bojanatodorovic_) дана

Sinovi se u školi i vrtiću podjednako druže i sa devojčicama i sa dečacima, pa jedva čekaju da dobiju sestru.

Aleksandra Gudelj: Deset godina velike strasti

Obojica su oduvek imali lep odnos prema devojčicama, njihove najbolje drugarice spavaju kod nas i baš su vezani. Možda je i to jedan od razloga što već sada iskazuju ljubav prema sestri.

Suprug Veljko možda s većim nestrpljenjem od Aleksandre očekuje dolazak bebe, pošto je oduvek želeo da ima žensko dete.

Mislim da će ga kćerka “kupiti” za čitav život. On je divan tata, najbolji na svetu, obožava sinove, a mogu samo da zamislim kakav će biti kad stigne devojčica. Brižan je, nežan i pažljiv prema deci, devojčicama posebno, i jedva čeka da svoju kćerku uzme u naručje. Ispunila mu se velika želja, iako sam ja potajno bila ubeđena da će i treće dete biti muško i da pravimo vaterpolo tim. Ipak, Bog je uslišio našu želju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Prva televizija (@prvatelevizija) дана

Porodica je nedavno boravila u Jerusalimu, što je popularnoj voditeljki posebno prijalo.

Obišli smo Vitlejem, Isusov grob, mesto gde se rodio. Tamo sam osetila snažne emocije, i od tada sam bolje upoznala sebe. I ranije sam želela da stvorim veliku porodicu, zamišljala sam da ćemo Veljko i ja, poput naših prijatelja sa troje dece, dobiti dva sina i kćerku. Ništa lepše nego kad su dva brata i jedna sestra, da je paze i brinu o njoj. I zaista mi se tako i dogodilo.

VREME ZA BEBE

Sa suprugom ima izuzetan odnos, tvrdi da su jedno drugome ogromna podrška u životu.

Bjuti tajne Aleksandre Gudelj: Mamin savet zlata vredan

Deset godina smo zajedno u svemu, delimo sve, i koliko on pomaže meni, toliko i ja njemu, kako u privatnim, tako i u poslovnim obavezama. Jedno drugome smo vetar u leđa. Kad ja idem na posao, on ostaje s klincima kod kuće, igra se s njima, sprema im večeru, kupa ih i uspavljuje. Ne beži od obaveza i odgovornosti. Odlična je i razlika u godinama među decom, što mi je i najbitnije. Nismo hteli da žurimo, jer se tada supružnici nekako izgube, sve počne da se vrti oko dece, a ja smatram da partneri to sebi ne bi trebalo da urade, osim ako nisu u poznim godinama. Ako ste mladi, treba da pravite pauzu u rađanju, jer onda imate vremena za sve, i da se posvetite jedno drugome, i klincima, i da zajedno putujete. Organizacija je tada mnogo lakša. Uvek postoji trenutak samo za nas, a tu su deca, koja su nam prioritet. Kad prođu dve-tri godine, idealan je momenat za novu bebicu. To je moje mišljenje, koje je iskustvo potvrdilo. Sad kad su sinovi porasli, uželeli smo se bebe i jedva čekamo da ona dođe u naše živote.

Autor: Gloria magazin/ Tanja Nikolić
Foto: Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ Vidoje Manojlović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi