Aleksandar Sanja Ilić: Nakon Zlatine smrti nije verovao u novu ljubav


Kompozitor Aleksandar Sanja Ilić (65) i homeopatkinja iz Novog Sada Tatjana Karajanov (42) venčali su se na jesen prošle godine, a nova ljubav se lideru “Balkanike” dogodila sasvim neočekivano.

Ilić je posle smrti supruge Zlate Petković, s kojom je bio u braku tri decenije, verovao kako više nikada neće naći srodnu dušu, ženu koja će ga ispunjavati na različite načine. Onda mu se, potpuno neočekivano, desila ljubav s Tatjanom. Upoznali su se slučajno na promociji knjige.

– Morao sam da joj priđem. Kada je završila nastup, kratko sam rekao: “Imate divan glas”. Mislim da nije shvatila da joj se udvaram – kaže Sanja, dok Tatjana priznaje da je bila okovana tremom:

– Znajući o kakvom umetniku je reč, imala sam neverovatnu tremu kada mi se obratio, pa nisam razumela da sam mu se dopala. To je usledilo nešto kasnije, kada sam osetila povezanost koja i danas traje.

Tatjana ističe kako je srećna što je Sanjin sin Andrej dobro reagovao na očevu novu ljubav.

– Mislim da je presudan trenutak našeg dobrog odnosa bio kada je Andrej uvideo pozitivne promene kod svog oca. Kao što sam ja na neki način doprinela njegovoj promeni nabolje, jer je postao raspoloženiji i smireniji, tako je Sanja pozitivno uticao na mene i uveo me u jedan nepoznati svet.

Autor: Gloria magazin/Ivana Šaronjić
Foto: Jelena Jovanov, privatna arhiva
Podelite sa prijateljima:
Tagovi