Džordž i Amal Kluni: Promena prioriteta


Prijatelji poznatog para ispričali su za medije da njih dvoje ozbiljno planiraju proširenje porodice i da bi prinova trebalo da stigne sledeće godine

Iako je godinama govorio kako ne planira da ima decu, često pominjući kako nikada ne bi mogao da živi poput Breda Pita i Anđeline Džoli, izgleda da je američki glumac Džordž Kluni (54) promenio mišljenje. Naime, samo deset meseci posle raskošnog venčanja u Veneciji on i supruga Amal (37) spremaju se za proširenje porodice.
– Odlučili su da je sada pravo vreme, a Amal ne preuzima nove poslove već radi samo na starim slučajevima – ispričao je neimenovani prijatelj poznatog para za “Us Weekly”.
Insajder je za poznati magazin dodao da se lepa pravnica i borac za ljudska prava nada da će beba stići sledeće godine, baš u vreme kada bude završeno renoviranje njihove 15 miliona dolara vredne seoske kuće u Engleskoj, izgrađene u 17. veku.
– Građevinski planovi uključuju i dečju sobu, a Džordž i Amal se nadaju da će svi radovi biti okončani do Božića.

Ali priča o proširenju porodice ne završava se samo na renoviranju doma.
– Nedavno su posetili jednu kliniku u Londonu i razgovarali sa specijalistom za fertilitet i sterilitet. Čini se da je dete nešto što oboje žele. Džordž je potpuno spreman za taj korak, a Amal će biti sjajna mama – ispričao je drugi, takođe neimenovani izvor.

U međuvremenu, bračni par Kluni leto provodi u Italiji, u raskošnoj vili na jezeru Komo. Iako su ih tamo poslednjih nedelja posetile brojne poznate ličnosti, poput glumica Džulije Roberts ili Elen Barkin, Džordž i Amal najviše su se obradovali dolasku članova svojih porodica, s kojima su izašli u restoran “Il Gatto Nero” u mestu Černobio. Na večeri su, pored poznatog para, bili i sestra poznatog glumca, Adelija Kluni, i njihovi roditelji, Nik i Nina Kluni, kao i Amalini roditelji, Barija i Ramzi Alamudin, i njena sestra Tala. I dok je Amal plenila klasičnom elegancijom, čini se da je svu pažnju paparaca “ukrala” Tala u zanimljivoj odevnoj kombinaciji.

I roditelji na odmoru (foto: Profimedia)

I roditelji na odmoru (foto: Profimedia)

O mlađoj sestri gospođe Kluni ne zna se mnogo – na njenom profilu na linkedlnu stoji da je organizatorka događaja i marketinški stručnjak. Tala živi u Singapuru, ima dvanaestogodišnju kćerku Miju, čiji je otac biznismen Nagi Hamije, a u posetu sestri i zetu u Italiju došla je sa novim dečkom.

Tekst je originalno objavljen u štampanom izdanju magazina “Gloria” u broju 633.