Ana Sević: Kćerka mi je dala novu energiju

Nakon trogodišnje pauze, tokom koje se udala i postala mama, sve popularnija pevačica vratila se na muzičku scenu pesmom koja označava novi početak u njenoj muzičkoj karijeri

Pevačica Ana Sević (29) nakratko se povukla sa muzičke scene pošto je u julu prošle godine na svet donela kćerku Lorenu. Ona i njen partner, pevač Darko Lazić (25), neposredno pre toga venčali su se na privatnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo najbliži, a ovih dana obeleželi su i godinu dana bračne zajednice.
– Slavimo ljubav uvek a ne samo tog dana. Volimo jubileje i rado ih obeležavamo ali njihov značaj prestaje ukoliko se pažnja ne pokazuje svakog dana. U tom slučaju su samo slovo na papiru. Jedno drugom smo najveća podrška. I jedno bez drugog ne funkcionišemo – ističe pevačica i dodaje da će za prvi rođendan malene kćerke napraviti pravo slavlje.
– To je dan koji želimo da provedemo sa nama dragim ljudima i obeležimo onako kako dolikuje. Biće to velika žurka, koju već nedeljama pripremamo. Lorena je vesela devojčica i jedva čekam da vidim njenu reakciju na sve što se sprema. Po njoj najbolje vidim koliko život brzo leti i da treba da uživamo u svakom danu.
U pauzama pripreme za prvorođendansku proslavu Ana je otputovala nakratko u Crnu Goru kako bi uradila video-spot za singl “Lambordžini”, prvi koji je snimila u poslednje tri godine. To je ujedno i prvi put da se odvojila od svoje mezimice.

Foto: Marina Lukić

Foto: Marina Lukić

– Nove tehnologije donele su više zla nego dobra, ali večno ću biti zahvalna na skypeu i viberu, jer su nam makar malo olakšali život. Do odlaska u Crnu Goru nas dve smo stalno bile zajedno i zato mi nije bilo svejedno. Mislim, svi ljudi rade i imaju porodice, ali nije jednostavno navići se na odvojenost. Međutim meni posao omogućava da dobar deo vremena provodim sa svojim detetom, što nije privilegija svih majki koje ne uspevaju da vide decu po ceo dan. Zato ne bih smela da se žalim – govori ponosna mama, koja zaključuje da je kćerka zaslužna za njen novi muzički pravac.
– Ova pesma je novi list u mojoj karijeri i po svemu je drugačija. Prvenstveno zbog toga što se ja razlikujem u odnosu na pre tri godine. Sada imam više elana i želje da ljudima pružim ono što nosim u sebi. Majčinstvo je učinilo da imam mnogo više samopouzdanja. Lorena je u meni probudila novu energiju.
Atraktivan spot sniman je u Crnoj Gori, što je pevačici posebno drago.
– Dugo smo imali ideju i scenario, ali realizacija je trajala mesecima pošto smo imali problem da sve uklopimo. Znala sam u šali da kažem da imam osećaj kao da snimamo holivudski blokbaster. Kada su se kockice složile, otputovali smo u Crnu Goru i puna dva dana snimali bez prestanka. Dugo ću pamtiti ovo iskustvo zbog sjajne ekipe i neverovatne energije na setu i veoma sam ponosna zbog video-snimka.
Ana priznaje da u spotu ima “za svakog po nešto” – sem zgodnog manekena, koji je damama zapao za oko, mnogi su primetili da pevačica izgleda bolje nego ikada.
– Svi komentarišu moj izgled, ali teška srca priznajem da muškarcima veću pažnju privlači automobil koji vozim. Mislim da na kraju svi maštaju o njemu. Šalu na stranu, za moj izgled pobrinuo se život. Mnogo obaveza, dete koje je u fazi kada uči da hoda i moja stalna potreba da nešto radim, jedini su mi trening. Za one u teretani nemam ni volje a ni vremena. Sve što želim jeste da se naspavam.


Tekst je originalno objavljen u štampanom izdanju magazina “Gloria“ u broju 633.